Frdvs Kızlar 30 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum son 1 haftadır 2 kere korunmadık sizce hamilelik şansım nedir ???
Haribo42 Frdvs biraz rahme bagli canim bagzi rahimler cok hizli toparlaniyor .. ama biraz dinlenseydi rahmin cubku hemen hamile kalinca tutunamiyo cocuk bazen
Ggizemsnl Frdvs keşke acele etmeseydin canım doktorlar ne kadarlık hamile olduğuna bakıp iki katı kadar bekleyin diyor sağlıklı gebelik için 4 aya yakın beklemen gerekiyordu. İnşallah sağlıcakla kucağına alacağın evladın tez zamanda olur 🙏
Frdvs Nurrrrr patoloji sonucunda bisey cıkmadı zaten benim başından beri kanamam oluyodu düşük tehlikem vardı
Nurrrrr Frdvs Anladım canım normalde düşük olduğu zaman bişey diyemem ama kalbi durmuş dediniz ya kanınıza bakktırsaydınız ne dicem canım yumurtlama günlerini takip ediyormusun ?
Frdvs Nurrrrr hamile kalmadan önce ediyodum ilk denememizde hamile kaldım zaten (masallah) ama kürtajdan sonra değişebiliyomuş ya nasıl edicem
Nurrrrr Frdvs bence acele etme canım ben düşük yaptım inanki psikolojim kaldırmadı oğlumdan sonra istemiyorum dedim haşa Rabbimin zoruna gitmesin fakat gerçekten zor bir tranva 4 ay korundum hemen hemen bence sende en azından 1 ay korun 👍🏻
Frdvs Ggizemsnl bana 2 adet demişti ama merak ettiğim şu ben kürtajdan 25 gün sonra korunmadım tutmayabilir dimi
Ggizemsnl Frdvs şakın öyle düşünme benim çevremde çok örnek var kürtajdan düşükten sonra hamile kalıp sağlıklı Doğuran. Doktor sadece riskli diyor. Allah’ın bileceği iş nasibinde varsa sağlıkla kucağına alırsın bol bol dua et canım 🙏