twochildrenmom Arkadaşlar bahar ayında doğumum var yaşadığım ilde klozetli ev hiç yok sezeryan doğum sonrası nasıl olur ne yapmam gerekir eğil kalk ameliyatlı zor olur mu yaşayan eden var mı bu durumu
Daisyy000 twochildrenmom Ay çok zor olur :(( Portatif klozetler satılıyor medikalcilerde, bence mutlaka alın… Klozete oturmak bile çok zorluyor. Trendyolda falanda var 700-1000tl arası
esrskr twochildrenmom cok zor canim dikişler tazeyken riskli olur hazır satılan klozet tipi hastalar yaşlılar için satılan klozetler var onlardan edinmelisin
eslem2121 twochildrenmom cnm bnm annenlerde klozet yoktu ama yavaş yavaş oturduğumda çok ağrı olmuyordu
babyou twochildrenmom tutunup kalkabileceğin bi tutma kolu barı gibi bişey varsa ona tutunup kendini yavaş yavaş oturtup yavaş yavaş kaldırabilirsin yada birinden destek alarak yapabilirsin eğer tutunacağın bişey yoksada takmanı tavsiye ederim bi destek şart oluyor
twochildrenmom Daisyy000 evet onlar da gördüm çok zorda kalırsam mecbur alcam gibi o kadar şekilsiz kötü yapmışlar ki banyo ile dipdibe duşa kabin ile böldüm tuvaleti klozet düşmanları bide kendimiz yaptıralım diyorum ona da karşılar
twochildrenmom eslem2121 valla bilmiyorum ki ya şimdiden korku sardı ne yapcam diye dikişlere bisi olur diye korkuyorum doğuma başka ile gidicem ha dedim mi doktora da gidemem 😥
twochildrenmom babyou ah nerde tutma kolu falan bunların yaşlıları hastaları bilmiyorum ne yapıyor canım klozet taktırmaya da karşılar ve sahipleri kabul etmiyor binalarda ne asansör var ne klozet ben tuvalet ile banyoyu duşakabin ile kendim ayırdım
hivdil Benim evimdede yok ama çok şükür bir sikinti olmadı yavaş yavaş oturup kalkıyordum duvara tutunuyordum bir sıkıntı olmadı sende öyle yapmaya çalışırsın
twochildrenmom hivdil umarım sıkıntı olmaz bulunduğumuz yerde Dr sıkıntı doğum başka yerde yapmayı planlıyorum dikişler falan sıkıntı olmaz inşaallah 🙏🏻🙏🏻
Havin49_ twochildrenmom benim evde klozet tok sezeryan olucam hazır böyle klozet gibi olanlar var onlardan alıcam