Fatma_furkan1996 Kızlar çok kötüyüm bütün vucüdum ağrı içinde iğne batırıyorlar sanki uyuyamıyorum bugün hastaneye gidicem doktordan serum takması için rica edicem inşallah başından salma yapmaz bana
asil15 Fatma_furkan1996 geçmiş olsun ay bende gözümü griple açtım şimdilik sadece boğazında hafif gıcık ve hafif öksürük var.hemen c vitamini takviyesi baslayalim
demirrleydi_ Fatma_furkan1996 içebiliyorsan kelle paça çorbası iç canım gerçekten insanı çok güzel toparlıyor o vücut ağrısı hafifliyor
Fatma_furkan1996 bebeklerim__ eşim saolsun çorba yaptı canım sıcak sıcak bol limonlu içtim çayda demlemiş saolsun biraz daha iyim şimdi ama heryerim kırılıyor
demirrleydi_ Fatma_furkan1996 evet ağır bir çorba bende aksine çok severim en ufak bir kırgınlığım olsun hemen eşime aldırıyorum sezaryenden sonrada içtim 🤭🤭
llFatma Fatma_furkan1996 benim de oğlan durmuyor yapma etme dediklerimi yapıyor hasta oldu yine olan bana da oluyor bütün gece başında beklediğim yetmiyor hamileyim devamlı bana da geçiyor ilaç da kullanamıyorum ne kadar kavşak da bu durumdan yapacak bir şey yok kış denince grip
Fatma_furkan1996 llFatma sorma canım bana da çocuktan geçti zaten hamile olunca bünyede zayıf oluyor haliyle dediğin gibi kış ayı atlatıcaz bir şekilde bakalım
Fatmanur_0416 Fatma_furkan1996 hiç sorma bende yeni atlatıyorum doktor antibiyotik verdi 2 hafta süründüm çok şükür toparlandım biraz Allah şifa versin