_Nazendeem rabia5310 yok estafullah dedıgınız gibi unuttuğum düşünmediğim tek günüm şaştım yok rabbim kimseye yaşatmasın rabbim evlatlarınızı size bagişlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah hepınız ❤️
rabia5310 _Nazendeem amin inşallah cümlemizin umarım sizde topatlayınca tekrar nasip eder Allah’ım 🤲❣️😇
sehertanyeri rabia5310 çevrem sürekli kız bebek görüyor ben bir kere kız bebek gördüm beyaz tulum vardı öpüp kokluyordum bir kere de hamileyken gördüm biri karnıma tutup tosuncuğun olucak hayırlı olsun diyordu cinsiyet hala belli değil çok merak ediyorum 🥹
Srfblt rabia5310 hamileyken daha cinsiyetini göstermemişti bilmiyordum rüyamda bir kız bebek gösterdiler bu sizin bebeğiniz dediler gerçekten de bir kızım oldu şuan 3 aylık 🥹🌸❤️🙏🏻
oznurak rabia5310 bende rüyamda iki defa erkek kumral bir bebek gördüm henüz cinsiyeti bilmiyoruz bakalim🥰
YuvarlanamayanPaanda rabia5310 diğer hamileliklerimde hamileyken görüyordum bundaysa hamile kalmadan önce gördüm ismini seslendim yanagını okşadım 3-4 ay sonra süpriz bir gebelik oldu ve erkek bebek rüyamdada erkekti inşallah rüyamdaki ismide koyacagım
oznurgnd rabia5310 ben hamileliğimden önce çok bebek gördüm. Hepsi de erkekti. Bembeyaz tenli tombul tombul yanakları vardı. Hamilelikten sonra da 2 kere gördüm yine benzer bebeklerdi. Geçen hafta cinsiyetimizi öğrendik erkekmiş 🥹. Belki de bebeğimi gördüm 😍
evrenil rabia5310 bende iki kez rüyamda birileri tarafından oğlumun olacağının söylendiği rüyalar gördüm ama bugün öğrendim kızım olacakmış:)
aylinemir rabia5310 ay ben gördüm rüyamda daki aynı bebek doğudu 🥹💕 ve birde yaşlı teyze gördüm bebeğin adı ne dedi ve gitti
ikiprensesannesi___ rabia5310 valla kaç keredir görüyorum bebek ama benim mi değil mi bilmiyorum benimki gelsin anlayacam😅
furkanefe2941 rabia5310 abisine benzesin okadar cok istiyorum ki gecen gece gördüm resmen kopyasiydi ultrasonda gostermiyo kendini bakalım insallah rüyam cikar sağlıkla gelsin bütün bebisler 🤲
Lexias Gördüm canım erkek bebekti 7-8 haftalık iken gördüm çok etkilenmiştim. Gerçekten erkek bebekmiş emziriyodum ve o mükemmel hissi yaşamıştım 🥹🥹🥹 İnsallah gerçekte de nasip olur
deryakurtulus Tam emzireceğim ya bebek bir yaratığa dönüşüyor ya da bebek doğuyor ve bana vermiyorlar, bebeği kaçırdılar bana vermediler diyorum. Peşine düşüyorum . Rüyalarım asla huzurlu değil. Dua okuyarak yatıyorum yine de çok kötü. 👎
_efinah08 rabia5310 ben oğlumda görmüştüm rüyamda şuan 5 yaşında , şimdi 7 haftalık hamileyim kız cinsiyetinde bir rüya gördüm hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli 😍🤲🏼🍓🌸