Sumhanim Kızlar selam bir oğlum var adı kerem Şimdi kızım olacak hep leyla koyarım diye hayal etmiştim. Kerem aslısını leyla mecnunu bulsun ben de onlar aşkı bulunca ben de kendimi bulayım diye Sizce leyla ismi nasıl? Çevrenizde leyla lar gerçekten kafası leyla mı oluyor
birserazad Sumhanim valla bu toplum yaprak dönümünde Leyladan soğudu ya🤣🤣Oğlunuz kerem ya kızınzda Aslı olsa daha güzel hoş bi isim Aslı 🌹Leyla çok istiyorsanız da yanına ek isim koyun bence olur da istemezse ikinci ismini kullanır 🌹
leylaa684_ Canım bizzat ben leylayım ismimi çok seviyorum ,çok hoşuma gidiyor ,tek sıkıntım çok duygusalım ,arada asabi de olabiliyorum onun dışında ismi leyla olanlar pamuk kalpli olur ,kafamda leyla değil bu arada 😅😅sağlıkla gelsin inşallah minik adaşım
Sumhanim leylaa684_ çevrem aman kafasıda leyla olmasın gibi değişik tepkiler veriyor sinir oluyorum. Gerçekten memnunsunuz değil mi Burcunuz nedir Çok teşekkür ederim
leylaa684_ Sumhanim evet gerçekten memnunum başak burcuyum ben herkes konuşuyor ya bir şekilde boşverin içinize hangi isim siniyorsa onu koyun 🥰🥰
aysguny Çevredekilere isim beğendiremiyoruz maalesef en iyisi kimseye söylememek içinize sinen neyse onu koymak
Sumhanim birserazad aslı garip olur Spnuçta abi kardeş aşk yaşamayacaklar. Kerem aslısını bulacak, leyla mecnunu