Hmyr_ygt 37+5 olduk ve midem çok bulanıyor dün gece aniden bulantı geldi ama kusamıyorum miden zorlanıyor ama gelmiyor Doğuma yakın olduğunu söylüyorlar acaba Doğum yaklaşıyor mu ?
melisers Hmyr_ygt Bende 35+1 im. Durduk yere degil ama aksam yemeklerinden sonra inanilmaz midem bulaniyor rahatsiz oluyorum. Hamileligimin hic bir doneminde bulanti kusma yasamadim ama son 2 3 gundur midem bulaniyor. Dogumla alakali midir bilmiyorum ama ayaklari mideme dogru uzandigi icin baski yapiyor ben ona yoruyorum.
Sibelemre Hmyr_ygt artık çocuk iyice büyüdüğü için mideye baskı yapiyo ondan oluyo benimde oluyo 2 3 haftadır 37.5
Yalinn8 Hmyr_ygt 38 im 36 dan beri bende de basladi, kusma yok sadece bulanti, eahim yumusadigi icin yaziyor okudugum kitaplarin birinde, olabilirmis
Yalinn8 Hmyr_ygt sanci yok mu? Ben zorunlu sezeryan olucam ama sanci var epeyy, acilmaya bakilmadi tabi.
Hmyr_ygt Yalinn8 sancım var canım ama açılma 1 cm bile olmadı yumuşama da yok dedi 2 gün önce yine çok sancım oldu açılma yine olmadı 😖
Yalinn8 Hmyr_ygt normal yapicaksan daha zamanin var ama, hatta birden de acilman olabilir biliyosunn, biraz sabir gerektiren bi surec zannederim
Hmyr_ygt Yalinn8 umarım öyle olur canım biraz korkuttular beni bu sancıya açılma olması lazımdı dediler