Yank Selam Bolu da doğum yapanlar ve hamişler nasilsiniz? Kaçıncı bebis ve haftadasiniz? Ben 32. Haftaya giriyorum ilk bebegim. Bu hastanede tek kisilik odalar var mi belli bir uücret karşılığında tek kişilik odada kalabiliyor muyuz acaba
nurgunes1712 Yank aşkım kadın doğum hastanesi evet odalar tek kişilik ama eğitim araştırmada maalesed çoklu yataklar var odalarda ama kadın doğum hastanesi çok iyi diyorlar
Yank nurgunes1712 guzel ben de orada dogurmayi dusunuyorum cagsuya da takipliyim ama her iki yerde de doguran arkadaslarim devlet hastanesini tavsiye ettiler
Yank nurgunes1712 cagsuda pelin oyardi kendisi ilgili ve ultrason cihazi da kaliteli guncel muayene ucreti normal sgklilar icin 1300 tl
Yank Serife78 universiteye bir kere gittim asistanlar bakti hic memnun kalmadim hocayi gormek icin kapisinda 2 saat bekledim olmadi ben de vazgectim
mom988 Serife78 merhaba hangi doktor takibindeydiniz bende üniversiteye gidiyorum şuan 24. haftadayız doktor değiştirmeli miyim bilmiyorum deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim
Nur81 nurgunes1712 Pelin hanım da iyi çok tatlı ben Bülent beyle başladığım için onla devam ediyorum memnunum. Devlet hastanesi oda şartlarını bilmiyorum
Serife78 mom988 ihsan beye gidiyordum asistanları ilgilendiği için devlet hastanesine geçtim Necla Hanıma takipliydim doğumumda riskli durumum olduğu için üniversitede yaptım riskli olduğu için hocanın kendisi girdi memnun kaldım