aysemigul Merhabalar. Tüm konulardan bağımsız olarak sizlerden kitap önerisi rica edeceğim. İçinde bulunduğum dünyadan beni alıp başka bir hikayenin içine atacak, bitince boşluğa düşürecek, romantizm ağırlıklı ama edebi yönü de kuvvetli kitap öneriniz var mı acaba? Ama dediğim gibi edebi yönü de kuvvetli olsun örneğin ayda bir kitap yazan benzer hikayeleri değiştirip değiştirip önümüze koyan yazarlardan olmasın lütfen 🙏🏻
yesildeniz_ aysemigul anna karenina, gazap üzümleri, kürk mantolu madonna okudum çok beğendim. Okumadım ama dansa davet kitabını çok merak ediyorum konusu itibariyle ilgi çekici duruyor
ghostty aysemigul Debbie macomber in kitapları beni çok sarıyor. Bir sürü serisini bitirdim bakabilirsiniz.
nesivar aysemigul alamut fedailerin kalesi cok güzel kitaptı tam da dediğiniz gibi aldı götürdü kitap başka bir diyara. Hasan sabbahın o cılgın fikirlerinin ilk tomurcuklandıgı zamandan sahte cennetini kuruşuna fedailerinş toplamasına kadar detaylı bi şekilde alamut kalesini ele alıyor. İçinde başkarının hayatları da var tabi bu durumdan etkilenen. Zülfü livaneli kaplanın sırtında. Abdülhamitin son dönemini anlatıyor knun gözünden. Gerçekten farklı bakıs acısıyla bakmak o döneme cok hosuma gitmişti. Gece yarısı kütüphaneside okuması keyifli bi romandı. Bir kadının hayatı pişmanlıkları keşkeleri üzerine olabilecek kombinasyonlar biraz kurgu da var içinde hostu. Aklıma gelenler simdlik bunlar.
Senemceeee Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi Kaç sene önce okudum etkisinden çıkılmıyor arada açıp okurum yine
aysemigul Senemceeee bu kitaba başladım ama bir türlü ilerleyemedim. Okuyan herkes ilk sayfaları geçince kitap çok sarıyor dedi ama ben o ilk sayfaları aşamadım maalesef sanırım sorun bende 🥲 teşekkür ederim 🙏🏻🌸
aysemigul yesildeniz_ anna karenina yı uzun zamandır alınacaklar listemde bekletiyordum alayım evde kitaplığımda olursa sırası gelince okurum hatta belki ilk onu okurum ☺️ dansa daveti ilk kez duydum ve çok ilgimi çekti teşekkür ederim 🌸
aysemigul ghostty bu yazarı ilk kez duydum sanırım ben çok kalıplaşmış kitapların ve yazarların içinde kalmışım çok teşekkür ederim kitaplarını incelemek üzere verdiğiniz ismi kaydettim 🥰🌸
ghostty aysemigul Sarah jio diye bir yazar var. Onun kitaplarını bitirince benzer olarak bu yazarı bulmuştum. İlk okuduğum serisi Küçük mucizeler dükkanıydı. Benim için çok keyifli kitapları. Umarım seversiniz siz de🤗
Bumah aysemigul gece evi serisi harikaydi ben cok bayilmistim tekrar okumayi dusunuyorum kutuphaneden alip okumustum cok begendigim için serisini satin aldim😀
Petibor Martin eden, ince memed serisi, yüreğinin götürdüğü yere git, Uğultulu tepeler, açlık oyunları, körlük