Elamomy Sezensezen1 ozelde yaptim ilkini ilk gun dus aldim havlu vs kullandim sampuan orda vardı Ama bunda devlet olacak koymayacagim Almak gerekse bile dus alacak kadar midem almaz acikcasi canim gerekmedikce wc bile cok kullanmam
papatyakokulugece HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI iki doğumda özelde oldu sezeryanla koymadım ilk doğumda bile nstye bağlanip düzenli takip için bir gün önceden yattım girmedim o hâlde bile bilmiyorum ben fazla incelerim giremem temizlik takıntısı var bende
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI papatyakokulugece senin sezaryen olduğu için gerek yok tabi benimki normal doğum diye başladı ondan sancı kuvvetlensin diye sıcak suya gir demişlerdi sonra sezaryen oldum tabi😂
papatyakokulugece HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI girmen gerek denip oyle bir durumda ne yapardım bilmiyorum tabi
papatyakokulugece HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI günlük banyo yıkıyorum köpük köpük günde kaç kez ev süpürüp siliyorum eşim artık kızmaya başladı 😂 benim gibi temizini bulmuş bide kızıyor pise vurdumduymaz birine denk gelmeliymis demek ki 🥴
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI papatyakokulugece senin için daha sıkıntı o zaman öyle yerler😂 bende tiksiniyorum her tuvalete gidişimde peçete döşemistim kenarlar😂 duşta da zaten bi yere temas etmedim mecbur kalınca giriliyor malsef😂
papatyakokulugece HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI küçücük bir kıl göreyim süpürge çalışıyor o derece bende 😂elimle alıp atmak yerine süpürge getiririm 😂😂😂bu bir takıntı bende kötü bir takıntı ama rahat edemiyorum başka türlü
demirrleydi_ Hellomy99 var var ben devlette doğurdum duş için alanda var sıcak su da ama her devlette var mı bilmiyorum
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI papatyakokulugece bacımmm ben senle yarış edemem bu ne🤣🤣 temiz titizim ama bu kadar da değil 🤣🤣 yavaştan dene o saçı elinle almayı😂😂
papatyakokulugece HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI eşimde diyor elinle al at bi kıla haldir haldir bide süpürge getiriyor diyor 😂
Havin49_ sahsenembozkurt bilmiyorum cnm tuvalete izin vermeyen ona da vermez diye düşünüyorum arada yürüyordum hemen gelip ndt ye bağlıyordu