Sezensezen1 Kızlar devlette doğum yapacam büyük ihtimal normal doğum olucak duş alma imkanım olurmu havlu şampuan felan koyayımmı ?
Burcussuss Sezensezen1 havlu kesin koyun sancı esnasında suya oturun bol bol benim 12 13 saatlik doğumumun 6 7 saati banyoda geçti. Doğum bitincede saçımı başımı vücudumu yıkayıp çıktım , kan su dışkı illaki yıkanmak gerekiyor
Havin49_ Sezensezen1 hastane de banyo tuvalet var devlet ama banyo yapılmasına misafir etmiyorlar gibi bieşy yanımdaki kadın kendini alttan yıkamıştı galiba gelip kim banyo yaptı neden yaptı diye kadını azarladı
Havin49_ Burcussuss bu hangi hastane böyle anlayışlı 16 saat kaldım nst ye bağlıydım sadece arada çişe izin veriyorlardı
demirrleydi_ Hellomy99 var var ben devlette doğurdum duş için alanda var sıcak su da ama her devlette var mı bilmiyorum
kimchikimdi Sezensezen1 Askim gerek olmadi ki kağıt havlu jilet falan da koydum ama kimse duş al demedi bende zaten ne olur ne olmaz diye her gün duş alıyordum
mom_51 Havin49_ ay ne kadar uyuz insanlar. Bizim devlet hastanesi banyodan çıkartmaz sancın hafiflesin açılman olsun diye suya sokarlar hep
sahsenembozkurt Havin49_ valla çam sakurada doğumumu yaptım sancılarım çok oldukça sıcak suyun altına girdim ben gayette iyi geliyor izin de veriyorlar
DuruDefne_mommy Burcussuss sezaryan doğum yapıcam bende ayni hastanede duş alma fırsatım olurmu ki acaba diye düşünüyorum bende
mom_51 Şampuana gerek yok zaten sütün insin diye vücut duşu alacaksın. Hem doğumdan önce hem doğumdan sonra havlu yeterli bence kuzum. Birde mutlaka yelek koy çorap koy. Üşütebilirsin. Bünye birden zayıflıyor doğumdan sonra hasta olma ❤️🫶
nilu_98 Sezensezen1 evet boy Havlusu saç havlusu al mini boy şampuan koy sıcak su akıyor tabiki dogumdan sonra o akan kan dışkı aldığın ilaçların kokusu hep terleyince çıkıyor tek odaya dusmesen bile iki dk yıkan çık yanındakine dersin girerken sorun olmaz ben yikanmistim valla çok da iyi gelmişti hatta refakatcimi de yikatmistim sende gir suya rahatla diye😂😂
Burcussuss sahsenembozkurt evet benim bildiğim riskli gebelik değilse duş aldırıl pilates topunda haraket yapılıyor bu hanımefendi 16 saat ölü gibi nst de yattım diyor çok üzücü gerçekten zaten o sancıyla beyninde şimşekler çakıyor insan yürüyüp haraket etmek istiyor
Havin49_ sahsenembozkurt ben İlhan varank ta yaptım adla nst den kaldırmadılar kadın banyo oldu diye de kızdı oranın temizlikçileri