Spring777 28 haftalık hamileyim biraz önce tam karnımda göbeğimin 20 cm gibi altında nabız atımı gibi pıt pıt artı , ama bebeğin kalp atışı olamaz çünkü çok yavaştı şimdi geçti ama korktum böyle bisey yaşayan var mı başka yazar mısınız
nursenasu27 Spring777 bende öyle hissediyorum bebeğin pozisyonunda dolayı kalp atışı olacağını söylemişlerdi belki de sizinki hıçkırık veya bağırsam hareketi de olabilir
Pikacu6868 Spring777 27. haftadayım bana da bugün ilk defa oldu hıçkırık mı acaba diye düşünmüştüm doğruymuş demek ki 🥰🥹
Spring777 lol bilmiyorum ki yapay zekaya sordum senin nabzındır basınç olduğu için dedi ama benim nabzım için de çok yavaştı bi 3 ,4 dakika sürdü
Spring777 nursenasu27 ama kalp atışı için yavaştı bende o yüzden tedirgin oldum biraz yürüyünce geçti 🥺
Spring777 Elovee aklım çıktı ilk defa hissettim tam rahmin üstünde inşallah öyledir kalp atışı gibi değildi çünkü yavaştı, hıçkırık hissediliyor mu öyle dışardan bile 🥹
Elovee Spring777 ay evet o hisse bayılıyorum ben surekli hickirsin diye duaa ediyorumm. Siz sadece biraz gec hissetmissiniz ama mukemmel bir duygu gercekten
nursenasu27 Spring777 hareket ettiğin için sıvı sallanıyor ondan dolayı genelde hareket halinde hissetmeyiz dinlenme yatma pozisyonunda daha net belli olur ama kafam rahat olsun dersen imkanın varsa bi kadın doğum aciline git istersen veya yarın kendi doktoruna gözük tabi böyle şeyler ihmale gelmez benim gibi ilk gebelikse her an tetikte oluyoruz
Spring777 nursenasu27 şimdi hareketleri iyi çok şükür geçti tekme de atıyor dönüyor , tekrarlarsa giderim evet ilk gebelik 3 gün önce hareketini hissetmiyorum diye gittim acile gerçekten zor bi psikoloji bi anda geliyor kaygı atakları 🥹 Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi kimse de anlamıyor
Spring777 Elovee benim plesenta ön duvarda yerleştiği için hareketleri bile geç hissettim ilk defa böyle bisey yaşayınca korktum çok teşekkür ederim ♥️
nursenasu27 Spring777 amin bitanem Rabbim kolaylığını ferahlığını versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım kolaylıkla büyütelim
Spring777 Minnies ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten iyi ki sormuşum Burda yoksa bütün gece uyku yoktu bana kendimi dinlemekten ♥️♥️