suleacar hbbmommy erkek diye tahmin ediyorum kesenin şekli toplu değil dağınık. Diyeceğim ama birincide dağınık ikincide topluymuş yuvarlakmış kese valla bilemedim topluysa kız dağınıksa erkek. Ama sen bi Çin takvimine bak orası genelde tutuyor
Asli676881 hbbmommy hayatim elamomy yanlış diyor bana öyle dedi erkek dedi kiz çıktı burda daha üstündür var😀😀ilk gündün ne dedi o oldu mesela @Sarfaraz_17 sora biride vardi ya @Meral_63 🫠
atesvesu suleacar keseyle hiç alakası yok bence ilk gebelikte kese fasulye gibiydi kızım oldu ikinci gebelikte yuvarlakti kızım oldu şimdi üçüncü kızımı bekliyorum onun kesesi de yuvarlakti 🐣
hbbmommy Çin takviminde erkek çıktı. Ama ilk çocuğumda ve ablamın kızında yanlış çıktı bizim çin takvimimiz
hbbmommy Dilos24 ayy sağ salim hayırlısıyla inşallahh. Sağlıklı sıhhatli hayırlı rvlat olsun tabi ilk duamız bu ama ilk çocuğum oğlan. Bi de kızın tadını alıp final yapmak istiyorum 🙈
hbbmommy atesvesu ultrasonda bastırmaya göre şekli değişiyo bence ama keseden tahmin edip doğru bilenler de çok
denizzderya Sarfaraz_17 Merhaba Yengem şuanda 9 haftalık hamile.Bizim içinde cinsiyet bilgisi vermeniz mümkün mü? 🙏🥰♥️