300625 Merhabalar. Ben şuan 5+0 dayım. Kullandığım bi takip uygulaması var. Bu günden geçerli beni 6.hafta olarak gösteriyor. 28 inde de doktor randevum var. O gün 5+5 te olucam. Ben şimdi 5 haftalıkmıyım 6 haftalıkmıyım?
bebek135 300625 benimde ilk adet tarihim 19 ekim canım bugün doktor görmek istedi kese görülmemişti ultrasonda baktığında kese görüldü uygulamaya göre tam 5+0 ama ultrasonra 5+3 çıktı
mislinakus 300625 300625 şansına kalmış kızımda 5+6 da hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum bu gebeliğimde 6+1 de gittim ikisini de gördük çok şükür
lotusflowers 5 yazdığı için 5 oluyo. 6ya geçince 6 deniyo. Ama 5+5 5hafta bitip üstüne artı birde 5 gün geçtiği için mantıken 6.haftanın içinde oluyosun ama 5deniyo. Hamilelik haftaları ve ayları çok karışık 😅
300625 lotusflowers muayeneye gitmem için erken mi değil mi onu hesaplayamıyorum. Hem kese içinde görünmesi için hemde kalp atışı İçin 6. Haftadan önce gitmeyin diyorlar. Ben randevu aldım ama o gün 5+5 olacak. Ama erken mi almış oldum yani ya görünmezse diye panik yaptım. Zaten son 1 haftadır rüyalarıma bile giriyo ya kese boş olursa ya kalp atışı duyulmazsa diye 🥺
ylnydgd 300625 keseyi görürsünüz ama bebeği görmek zor o haftadada. Keseyi görün 8 hafta gibi de bebek ve kalp atışı için gidersiniz. 12 ye kadar sık oluyor zaten kontrol
lotusflowers 300625 kalp atışı için biraz erken. Yani kişiye göre değişiyo ama 9.haftada bile duyan var. Ben 6+6 da gittiğimde kalp atışı önce duyulmadı. Ben ağlamaya başlayınca doktor biraz daha baktı etti en son minicik duyuldu ben yine duymadımda kendisi duydu. Eğer sabredebilirsen bence bekle
300625 ylnydgd peki karından ultrason mu daha iyi yoksa vajinal ultrason mu? Hangisine baktırmalıyım? Yada ona doktor mu karar veriyor
buse76 300625 6+1 de vajinal gördüm keseyi kalp atışı oluşmuş ama dinletmedi küçük diye 7+ 3 de üsten duydum kalp atışını bence erken şuan 6 dan sonra gidin bişey görünmeyince stres oluyor insan doktor da ters konuşunca üzülüyor en iyisi geç gitmek
ylnydgd 300625 doktorun cihazı kaliteliyse karından görür. Değilse vajinal bakar. Doktor yönlendiriyor o noktada.