arven000 Kızlar doktora gittim hsg çekilmek istiyorum diye önce eşimin sperm testi vermesi gerektiğini söylediler. Her hastanede durum böyle mi? Başka doktora mı gitsem dedim çünkü mantıklı gelmedi tedaviye başlamak istemiyorum ki hsg çekilmek istiyorum
busrax_ arven000 neden hsg çekilmek istiyorsunuz. Gebelik oluşmuyorsa önce sperm testi verilmesi daha mantıklı çünkü kolay bir işlem hsg sancılı olabiliyor zor ileri tetkik
Hcrmgn arven000 dün hsg çektirdim sperm testi istemediler ama eşimin aylar öncesinde test sonucu vardı belki o sebepten de olabilir ama hsg çekmek maddi olarak daha zorlayıcı sperm testi verildikten sonra eger sorun yok ise hsg çektirin isterseniz
arven000 busrax_ aynen doktorda öyle dedi. Eşinde sorun varda hsg boşuna çektirme bir hamilelik yaşamışsın açıktır büyük ihtimalle tüplerin dedi ama eşimi ikna edemiyorum ki 😬
Edalptekn arven000 sperm testi erkekler için ikna etmesi zor olan bir kısım olabiliyor ben eşimin gerginligini tum gün hissettim resmen özelde 1.800₺ ödedik sperm testine de hsg direk çekilebiliyor ama yer bulman zor olabiliyor kadın doğum doktorun istekte bulununca adaya sıkıştırıyor uzmanlar
arven000 Edalptekn eşimin özel sağlık sigortası var karşılıyor canım o sıkıntı değil benim eşim kendisinde problem olabileceğini kabul etmiyor… Benim sigortam karşılamıyor hsgyi fiyatı da 20.000 verdi hastane
Edalptekn arven000 benim doktorum da aynısını söyledi erkekler kendilerinde ki sorunu daha az kabul ediyorlar dedi eşim öyle değil ama zorlandı verirken örneği bugün rahim filmi çekildim ben cevat hoca da az agrili fiyatı da daha uygun 12.500 bence İstanbul’daysan bir değerlendir istersen