Kubragocer [silindi] aşkım ben hergun ilişkiye girdim yada sık sık oldu kaç aydır olmadı eşim bı hafta yanımda yoktu geldi ve tek ilişki tuttu bence 3 günde bir ilişki felan olması iyi
Esma006 [silindi] yumurtlama gününe kadar 3 günde bir yumurtlama gördüğünde üç gün üst üste sperm sorunu yoksa 3 günden sonra regle kadar bir gün dolu bir gün boş
adatuna [silindi] ovulasyon günlerinde olması yeterli zaten saadece yumurtlama gününde gebe kalınabiliyor
[silindi] Kubragocer Ya şimdi bitane video gördüm işte vücuda afedersiniz nekadar sperm girerse şans okadar vs diye ama cogusu da en ideali iki günde bir vs diyor sperm kalitesi için ondan sormak istedim aslında çok teşekkür ederim 🙏💐
miniginannesi__ Regl döngün kaç günse 2ye böl , çıkan tarihi alan hafta gün aşırı ilişkiye gir. Örneğin 28 gün sürüyorsa regl döngün ikiye böldük 14, reglinin 14. Gününü içine alan hafta gün aşırı yap , eşinde sensiz bir şey yapmasın biz böyle yaptık oldu
esmanur3406 miniginannesi__ ilk denemede oldu mu sizin ben de ilk kez denıyorum gebe kalmayı dediğiniz gibi yaptım hatta önceki hafta ve sonraki hafta da sık ilişki yaptım gün aşırı ya da 2 günde bir bat 3 aralık hala devam etmeli miyim acaba tutmuş mudur?
miniginannesi__ esmanur3406 ağustostan beri denedik ama böyle değil kafamıza göre yaptık eylül ayında doktora gittim böyle dedi ekim başında hamile kaldım bat ne reglin geçti mi kaç gün kaldı benim yine regl olacağım hafta salı günü test yapmıştım çıkmadı o cuma regl olmam lazımdı o gün test yaptım aşırı silik çizgi vardı öbür gün de yaptım çizgi yine silikti öyle öğrendim
miniginannesi__ esmanur3406 yumurtlama haftasını iyi değerlendir asla stres yapma bütün değerler normal olsa bile 1 sene düzenli ilişki gerekiyor demişti benim doktorum
esmanur3406 miniginannesi__ 1 aylık denemeyle hamile kaldınız yani sizde eylülde düzenli ilişki yapmışsınız dimi bat 3 aralık benım
esmanur3406 miniginannesi__ bilmiyorum ki ovulasyon yapmadım takvim uygulamasında 19u gösteriyordu yumurtlama için
Tatli_heyecan [silindi] bence 2günde 1ayarlamak lazım bide naçizane belki etkisi yok ama belimin altına yastık koyup 15dk yattım ben