1aleynax rosesally ya merak ediyolar diyorum sonra vicdan yapıyorum ama cidden bazen insanın hali olmuyor dün annem merak etmekte suç diyor önce ki gün beraberdik ne değişecek ki anne olunca anlarsın dedi hormonlardan dolayı üstümüze düşülünce daha çok şey oluyoruz bence
rosesally 1aleynax Benim annemde böyle konuşuyor daha çok vicdan yapıyorum, o zamanda bu haller hatırlansa aslında rahat olacağız. Anneme nazım geçiyor sana geldiler yine diyor gülüp geçiyoruz ama kayınvalidem 2.kez açmasam kırılır durumumu anlamaz
Goldgirl zynptstn hahahhahaahh ay kız allah iyiliğini versin normaldede sinirliyim dedin ne güldüm ya
lena36_ Goldgirl ben 28 haftalık hamileyim saatli bomba gıbı gezıyorum resmen bende oyleyım esim millet prenses gıbı olur sen sonuncuda dövüş horozuna dondum diğerlerinin acısını da bunda cıkartıyosun sanırım dedi 😂😂😂
lena36_ Elisa0110 benim ki erkek ilk cocugum erkekdi yoktu Boyle bir sınır kızımda da yoktu ama Sanko 2 sınınki buna yuklemdi 😂😂
Elisa0110 lena36_ hmm demek ki cinsiyetle ilgili değil bende çok merak ediyorum cinsiyetini benm ilk gebeliğim