Anacsevgidolumelek ikibebeliana oyun halisina icim gitti yaa guzel miydi peki? Ben kuveti takim alacam o yuzden almadim digerlerinin hepsinden aldim :) ama oyun halisi kalmamisti 😑😑 gidip 200 tl vermek istemiyordum
Ezgisu Anacsevgidolumelek ben gittiğimde vardı da almadım almak istemedim alan bi arkadaş burdan geri iade ettiğini söyledi
ikibebeliana Anacsevgidolumelek yani başka yerlerden 80-100 arasında gördüm hep küvet takımını buda takım oldu bence kovası maşrapası küveti tercih meselesi 🤗 oyun halısıda güzel e bebekde 90 lira
Ezgisu Gokkusagivemucize bende o tür şeyleri allah nasip ederse diğer çocuğuma da kullanayım diye iyilerden alıcam o yüzden almadım 👍
Gokkusagivemucize Ezgisu benim kızımdan çok güzel ve kaliteli şeyleri sakladım ama şimdi erkek olacak nasipse 😅 ama bazı şeyleri hem kız hem erkek giyebiliyor. Küvet ana kucağı vs hepsi duruyor zaten masrafsız çocuk 🤗
Anacsevgidolumelek Ezgisu aa neyse o zaman 😁 gerci piyasa fiyatinin cok cok altinda normaldir beklendigi gibi cikmamasi
Gokkusagivemucize Anacsevgidolumelek evet ama kumaşı elledim bir yıkamada sertleşir gibime geldi. Zaten karakterli ve üstü resimli şeyleri çok tercih etmiyorum
Anacsevgidolumelek Gokkusagivemucize hee evet baski pek saglikli degil ama nakis isleme gibiydi sanki
ikibebeliana Ezgisu aynen alamazdık 😂 ben aldım ardımdan gelenler oyun halısını sordu ama tek gelmişti
Anacsevgidolumelek ikibebeliana oyun halisini begenmemisler ama guzel mi o fotodaki gibiyse gayet yeterli bence
Kahramanlar Kızım 10 yaşında onunki sapa sağlam duruyor çamaşır suyu ile yıkadık onu kullanacağız ama nede olsa plastik ya insan çekiniyor belli zaman sonra plastikler zararlı oluyormuş file aldım e bebekten filede yıkarım sonra küvetimize su doldurup içinde yıkarım zaten küvet pek kullanılmıyor misafir geldiğinde o da ayda yılda bir kez şimdilik ablasının küvetini kullansın dedim birde beşiği aldım bimdeki zıbın aldım 6 tane oldu 3 paket aldım önceden e bebekten 5 adet almıştım bugün itibariyle tüm alışveriş bitmiş durumda 😂🥰🥰
Gokkusagivemucize Anacsevgidolumelek bir de nedense kız olanlar daha güzel 😅 bizimki oğlan beğenemedim gönlümce hep kıza alışkınım
Anacsevgidolumelek Gokkusagivemucize ben cinsiyeti yarin ogrenecem ama pembe aldik 😁 13.haftada doktorumuz tahminim kiz demisti cunku 😍 insallah degismemistir hepsini pembe aldik kaynanamla 😊