Teacherlla agilkaya ben de Salı günü vereceğim bir de normalde adet günüm cuma gözüküyor o gün vereceğim ondan sonra artık bakalım artışa göre önümüzdeki haftalarda randevu almayı düşünüyorum😊
agilkaya Teacherlla bende yarın vereceğim canım dün vermiştim. Ama içimden bir his kimyasal olduğunu yarın kan verince düşük çıkacağını söylüyor. Bugün bi tane erken gebelik testi aldım başka bi marka dedim koyulaşmıştır illaki dünki yaptığımdan daha silik çıktı 😔
Teacherlla agilkaya canım o hiç belli olmaz en net olanı kan testi. İnşallah hayırlısı ve güzeli olur senin için 🤲🏻🌸
agilkaya Teacherlla öyle canım hayırlısı yarın yine öğlen 2 de gidip kan vercem düştüyse zaten adeti beklicez
Teacherlla agilkaya haber ver mutlaka inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, ben de yarın kan vereceğim akşama doğru
agilkaya Bugünki farklı markayla (days doctors) ile yaptığım testte bu kızlar diğerlerinden daha silik geldi bana daha koyu bekliyordum. Kasıklarımda adet olcak gibi ağrı arttı ve beyaz kremsi akıntım arttı
Teacherlla agilkaya merhaba canım ben de 1 saat sonra vermeye gideceğim anca işlerim bitti şuanda adetime normalde 3 gün var ama benden hafif leke geldi. Umarım yükselme vardır ve yerleşme lekesidir inşallah, yoksa sanırım kimyasal yaşayacağım
agilkaya Teacherlla inşallah öyle bir şey olmaz canım. Kötüyü düşünme mutlaka haber ver güzel haberlerini bekliyorum. Benimde 16,3 ten 74,0 yükselmiş. Ama ben yinede sevinemiyorum kese ve kalp atışı görmeden ikna olmayacağım sanırım
Teacherlla agilkaya yükselme miktarın gayet güzel ama sen de iyi düşün. Benim bir tane sağlıklı oğlum var çok şükür senin de kızın var sanırım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Benim 2 tane de ileri haftalarda kaybım oldu o sebeple her şeyden korkar oldum