Emlhh 8 haftalık gebeyim kanama alanım vardı 15 gün önce progestan başlamıştık bugün kanamam var açık kırmızı şeklinde bişey olur mu çok korkuyorum
Emlhh Senacanblt_ illaki bişey olduğu anlamına gelmez dimi zaten yoldayım gidiyorum ama çok korkuyorum
penbe_karisi Korkma canım muhtemelen progestan kullanıyorsun dur kanama alanın da varmış 🥰 sıkı sıkı tutunur inşallah bebiş
Emlhh penbe_karisi evet progestan kullanıyorum zaten ama hiç kanamam olmamıştı kanama alanı vardı ama olunca panik yaptım
Senacanblt_ Emlhh çok stres yapmamaya çalış kendine dua et bol bol umarım güzel haberlerle dönersin bizi de bilgilendir
penbe_karisi Emlhh şuan hastaneye gidiyorsun değilmi progestan iğne yaparlar lütfen ayağa kalkmaya dinlenmen gerekiyor
Emlhh penbe_karisi evet gidiyorum İnşallah bebeğim bebimledir kalbi durmuş felan olsa kanama daha çok şiddetlenirdi dimi
hippynurphy Canım rahat ol bu dedigini ben her hafta yasıyorum bi de sürekli lekeleniyorum kahverengi hamdolsun iyiyiz ama artık kafama takmıyorum sende gönlünü ferah tut dualarınınoku allaha teslim ol hicbir şey olmayacaktır bizide bilgilendir
Emlhh Hepinize çok teşekkür ederim ☺️ şimdi çıktım çok şükür bebek gayet iyi kanama alanından dolayı bazen böyle olabilirmiş progestana devam dedi
Senacanblt_ Emlhh bi süre evde de hareketlerine dikkat et bence bolca dinlen işler beklese de olır hiç önemli değil sizin sağlığınızdan çok şükür bebiş de iyiymiş sen dinlenmene bak 💖