Kubragocer Kızlar 18 Kasım’da testlerim pozitif çıkmıştı ama marka yalancı pozitif verdiği için umutlarım yarimdi yarın kan vericem çok heyecanlıyim ama korkuyorum ya dualarına talibim kızlar
Bykessra Kubragocer Bence yaptığın testlerin hepsi bozuk olamaz rengi de kırmızımsı gayet ikinci çizgilerin var görünüyor
asenazeynep Kubragocer Sağlıkla vardır inşallah canım benim, Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🥹💓Yarın kan verdiğinde de haber et mutlaka. Güzel haberlerini bekliyorum nasipse🙏🏻
asenazeynep Kubragocer Vallahi kuzum üstteki yoruma katılıyorum, hepsi birden pozitif ve rengi de kırmızımsı gibi. Yani bariz şekilde bir de çizgiler🤷🏻♀️
derryaaneva Kubragocer ayyy ben bile heyecanlandım 😂 bynde geçen hafta öğrenmiştim gebeligimi heycandan vakit geçmiyordu
Nur8893 Kubragocer Gönlünce Olsun inşallah canım postlarını görmüştüm 🤲🏼 İnşallah güzel sonuçlar alırsın .
eni67 Bende bu testle öğrendim bence bu kadar yalancı pozitif olamaz çünkü koyulaşmış inşallah Hayırlı haberler ile gelirsin