kendinehaskadin Kızlar dün yazmıştım ya arkadaşımın 11 yıldır çocugu olmuyor evlatlık verecekler diye ona sürpriz güzel duygusal bir hediye göndermek istiyoruz 4200 liramız var. Sizce ne alsak
Esmaaaaaaaaaaa kendinehaskadin manevi bi hediye güzel olur. Fidan bağışı yapabilirsiniz çok yüksek rakamlar değil yanında da alacakları bebeğe göre kıyafetler vs alabilirsiniz. Anakucağı da olabilir bebek kamerası olabilir eksiklerine göre
Blossommm kendinehaskadin Manevi hediye değil ama 1yaş scooterlar var,aşırı tatlı,ondan bakabilirsiniz.Bütçenize de uygun.
kendinehaskadin yesildeniz_ arkadaşıma evlatlık verecekler demek 2 yıl oldu yazılalı bekliyorlardı haber geldi evlatlık verecekler arkadaşım gilde alacaklar inşallah yani aynı anlam aslında
yesildeniz_ kendinehaskadin evlatlık alacakları çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bütün anneler gibi arkadaşınızın evlatlık aldığı çocuğa bir şeyler alınmasından hoşlanacağını düşünüyorum. Bebek alacaklarsa yeni doğum yapmış gibi hem arkadaşınıza hemde çocuğuna bir şeyler alabilirsiniz. Bu arada o kadar güzel düşünmüşsünüz ki tebrik ediyorum sizi 👏🏻 böyle arkadaşları olsun herkesin
kendinehaskadin yesildeniz_ sağolun 2 aylık kız çocuğu aldılar. Teşekkür ederim ilk fotoğraflarıyla tablo yaptırdık çiçek çikolata yaptırdık bebeği görmeye ayrı gıdecez inşallah bu hoşgeldin hediyesi oldu