birserazad Arkadaşlar böyle bir şey yaşayan var mı çok azdı akıttının içinde kan vardı hani böyle adet olmaya başlarken gelir ya öyle azıcıktı sabahtan beri de sürekli peçete koyup bakıyorum bir daha hiç gelmedi gitmeli miydim hastaneye
Gzde_defne birserazad kaç haftalıksın bebiş hareketi falan hissediyorsan bence normal olabilir zorlamadan kaynaklı gebelikten öncede benim başıma gelirdi.gebelikte riskim oldugu için cinsellik yaşamadım.
G3434 birserazad tabiki hastaneye gitmelisin burada kimse net bir bilgi veremez. Hastanede baksınlar bı
aselinannesi38_ birserazad bı Dr sor istersen canım ama zorlamış olabilirsin ondan olur bende de olmuştu ama zorlamadan olmuştu
birserazad Gzde_defne 17 haftalık ama henüz hareketlerini hissetmiyorum benim de öncesinde ilişkiden sonra bu şekilde ufak kanama oluyordu akıntıyla beraber o yüzden devamını bekledim gelmezse odur herhalde
Sevl Kan gelmesi sürüntü şeklinde dahi olsa tehlikeli 3 aylık gebesin sonuçta ne olur ne olmaz canım ben hafif kahverengi lekeyle gitmiştim doktor ilişkiyi yasaklamıştı kanama alanım vardı
birserazad Gzde_defne yok canım kan uyuşmazlığı yok hamilelikten önce de ilişkiden sonra da olurdu ilk defa yaşadığım için biraz tedirgin oldum daha önceki hamileliğimde yaşamadım diye ama hiç tekrar da etmeyince herhalde yine ilişkiden diyorum kaç defa peçete koydm hiç bişey yok
aselinannesi38_ birserazad hatırlamıyorum canım ama Dr gitmiştim zorlamadan demişti ilk gebeliğim de yaşamıştım ben
Elsanur birserazad ilişkiden sonra gayet normal ya. Rahmin içinde kalan geliyor o an ilişkiden sonra sonuçta daha nasıl açık konuşayım bilmiyorum da yani .