babyshark__ 13+2 haftalık hamileyim kendi ailem ve gorumcelerim biliyordu görümcem sağolsun geçen gün bir sürü kişinin içinde duyurdu paylaşim falan kaçıncı haftada yaptınız
klncbebek babyshark__ nazara inanırım ailem eşimin tarafı hemen öğrendi 2-3 arkadaşima geçen söyledim 20 haftalık olduk daha çoğu kimsede bilmiyor paylaşım yapmakta pek hoşuma gitmiyor açıkçası
Bebekkuzu babyshark__ ben ailem ve yakın çevrem dışında kimseyle paylaşmadım son ana kadar da söylemeyi düşünmüyorum
Kubraa06 babyshark__ nazara inanıyorum o yüzden yakın ailem dışında kimseye söylemedim gerekirse doğuruna kadar söylemeyi düşünmüyorum 16 haftalık
babyshark__ Seyda-06 bende diyorum çoğu kişi öğrendi zaten paylaş gitsin bı yanımda cinsiyeti öğrenene kadar bekle diyor nasibi varsa her türlü benimle olur diyorum 🤣
Seyda-06 babyshark__ kaderi değiştiremeyiz nazara çok inanıyorum gerçekten sıkıntı iç karışıklığı veriyor ama çocuğun kaderinde nefes almak varsa onada kimsenin gözünün bişiy yapamayacağını düşünüyorum ama sağlığını bozar hasta eder diye de korkum var
Havin49_ babyshark__ işkini öğrendiğim gibi herkese söyledim instagram da 3 aylıktı paylaştım ikinci gebeliğim ikiz öğrendiğim gibi kendi tarafıma söyledim eşim tarafına da üç aylık söyledim instagram da 6 aylık paylaştım şuan 6 aylık gebeyim
Elzem123 babyshark__ nazara inanırım ilk gebeliğimde öğrenince söyledim sonra düşük yaptım korktum diğer 3 gebeliğimde kendi ailem dışında kimseye söylemedim eşimin ailesi de 3. Ayımda öğrendi onlar hemen herkese söylüyor benim ailem saklıyor kendi yengelerim 6 aylıkken öğrendi. Ailelerden uzaktayız o yüzden kimse görmeden zaten bilmiyordu.
edannnnur babyshark__ inanıyorum herkes iyi niyetli değil malesef söyleyebildiğim kadar geç söylettim kaynanam triplendş ama umrumda olmadı çocuk benim sonuçta 15. Haftadan sonra soran olursa söyledi yine duyurmadım instagramdan paylaşım da yapmam
peroksizom babyshark__ 21. Haftadayım hala akrabalara söylemedim Kimseye söylemek içimden gelmiyor samimi gelmiyorlar
Seymatrkay babyshark__ Vala riskli gebelik ise ister istemez herkes duyuyor. Nazar umrunda olmuyor. Gebeliği normal olan sonuna kadar da duyurmayabilir.
bluemom24 babyshark__ nazara çok fazla inanırım ilk gebeliğimde duyurduğum hafta kanamam oldu düşük yaptım ikincisinde 15. Haftaya kadar sakladım sonra söyledim söylediğim gün lekelenmem oldu tesadüf değil bence
babyshark__ bluemom24 olabilir bende daha bir ay kadar soylemicektim ama görümcem sağolsun duyurması gerekenlere soyledi
ulkusblog babyshark__ nazar vardır ve haktır. Çekirdek aile harici 3 aylıkken öğrendi. Paylaşım da anlamsız geliyor
gizorun İnanıyorum bacı ya. Ailelere öğrendiğim gibi duyurdum (sadece yakın olanlar). arkadaş çevresine 12 haftalıkken. Şimdi 20 haftalık ama instada falan bi şey paylaşmıyorum gerek yok diye🤷🏻♀️
Leontiine babyshark__ öğrendiğim gibi paylaştım nazara inanırım vardır inkar etmem ama sürekli bana nazar değiyor dersek korku enerjisiyle çektiğimize inanıyorum.
lotusflowers babyshark__ cinsiyet öğrenene kadar bitek aileler biliyodu. Cinsiyetten sonra saklamadık duyan duydu ama sosyal medyadan hala paylaşmadım 19 haftalığım. Daha bi 3 5 hafta sonra anca paylaşırım heralde