rvsss Kızlar 0-3 aylık 2 tane tulum var patikli 6 tane patikli pijama takımı alsam 0-3 aylık fazla mı olur ilk gebeliğim ne alacağımı bilemiyorum birde 3 takım yenidoğan takımı var eldivenli önlüklü vs. Bunlar ilk üç ay için yeterli mi
mommyyysd rvsss ben hastane çıkıs seti olarak 8 takım aldım çünkü hemen ha diye büyümez diye düşündüm bir kaç hafta kusar kakası çıkar vs onları kullanır sonrasında 0-3 ay aldım baya birşey sonrası 3-6 yazlık aldım 6-9 da kışa yönelik aldım benimki nisan doğumlu olacak inşallah
minikmucizelerim2 rvsss benim 2.hamileliğim ilk hamileliğimde herşeyden o kadar çok almıştım ki hevesle çoğu şeyi hiç kullanmadan kaldırdım o yüzden şuan çok fazla almadım çünkü giymeden büyüyor tavsiyem aşırı fazla şeyler almayın kıyafet konusunda
shd2025 rvsss bende yenidoğan 3 takım aldım genelde 0-3 ay aldım diğer aylar pek birşey almadım çünkü sıcak havalara denk geliyor bebeğimin gelişimine göre alırım diye düşündüm
rvsss mommyyysd yeni doğan takımları 2-3 hafta kullanılıyormuş bebeğin büyüklüğüne göre değişiyor diyolar ilk aydan sonra kullanılmıyor alma o kadar diyolar ne yapacağımı şaşırdım😅😅
rvsss minikmucizelerim2 bu yazdıklarım yeterli mi sizce 6 aylık ieyler almadım hiç büyüdükçe mevsime göre alırım diye düşündüm