toocce Merhaba arkadaşlar Ankarada kimler hangi doktora hastaneye gidiyor acaba deneyimleriniz memnuniyetiniz nasıl bunları merak ettim 🙈 ben lösanteye gidiyorum oldukça memnunum 17+3 teyiz😊
Senacanblt_ toocce Bilkent şehir hastanesi, Fatma Salih gidiyorum gayet de memnunum doktorumdan 💖normalde çöpü asistan ilgilenşyor ama Fatma hanım kendisi bizzat ilgileniyor 31 haftalığım hiç değiştirmedim
momyy280_ Özelde BB klinik Bora Coşkun devlette de Bilkent şehir hastanesi perinatoloji Salim Erkaya ikisinden de çok memnunum
toocce momyy280_ kaç haftasınız acaba? Ben detaylı ultrason için bir de şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama deneyimlediniz mi? Randevu kolay bulunuyor mu bir de 🥹
XMirageX momyy280_ perinatoloji muayenenizi doktorunuz mu yapıyor yoksa asistanlardan kim denk gelirse o mu muayene ediyor.
toocce anneadayii__ aa Batıkent mi 2 sene önce ben de Batıkent’te oturuyordum gebeliğim denk gelse ben de orayı düşünüyordum evimin karşısındaydı medical park ☺️
Senacanblt_ toocce devlet hastanesinde detaylı ultrasona randevu zor bulunuyor diye biliyorum çünkü bana 3 ay öncesinden hastane kendi verdi randevuyu bulamam o an diye
toocce Mavilim123 doktorunuz mu veriyor randevu tarihlerini siz mi alıyorsunuz acaba? Bir sonraki detaylı mı olacak 🥹 ben de detaylı ultrasonu bir de şehir hastanesinde yaptırayım diye düşünüyorum da ondan sordum
Mavilim123 toocce 2 hafta sonra gel dedi bende ona göre ayarlıyom vede detahlı içinde taa gebeliğin başından randevu aldım bulamazsı dedi doktor bende aldm
toocce denizz_4 ayy yakın olsam ben de orayı tercih ederdim o hastanenin kardiyolojisini çok seviyorum ben de 🤭