-2024 39+6 olduk ve gelen giden yok asıl şimdi zaman geçmiyor zehir oluyor geceler inan uyuyamiyorum sabahları ışık saçmiyor şarkısı favorim oldu🤣
asenazeynep -2024 Ahaahahaha şarkı çok iyiymiş😂Allahım tez zamanda kucağına almayı nasip etsiin, annişine sağlıkla kavuş bebiş🌸🙏🏻
svgnn miniginannesi__ tam 1 ay olacak şekilde düşünebilirsiniz. Atıyorum daha önce 24 ünde gittiysem bir sonraki ayın 24 ü ya da o haftada müsait bir gün gidiyorum ben
seher_3590 asenazeynep 20 haftalik olduk çok şükür ama zaman hiç geçmiyor sanki 🫠🥰herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
asenazeynep seher_3590 Ahh ahh, büyüne bakınca zaman geçiyor da diğer türlü hiç ilerlemiyor gibi geliyor sahiden🥲Sağlıkla gelsinler canım, amin inşallah 🌸🫠
akkoyun21 asenazeynep Ben 16 haftalık oldum bebeğim kız sezeryan olacak şimdilik heresey yoljnda vok şükür.Rabbim hayırlısıyla kucaklarimıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
asenazeynep akkoyun21 Maşallah, sağlıkla gelsin bebiş. Bu doğumun sezeryan olup olmayacağını hangi zaman diliminde netliyorsunuz…🫠
deryakurtulus 2erkekannesim Ya nasıl güveniyorsunuz açıkçası ben yerdeki pisliklerle her gün selamlaşır oldum yine de süpürge bile yapmıyorum gelip biri hayrına yaparsa teşekkür ediyorum. 😂
deryakurtulus irmairma Yalnız değilmişiz demek ki. Bu arada bu tutukluk yeni değil, neredeyse 3 aylıktan beri oluyor ama gitgide şiddetleniyor tabi. ☺️ Sağlık olsun. Yataktan kalkıp biraz yürüyünce geçiyor.
irmairma deryakurtulus benim de epeydir var ama ne zaman başladı hatırlamıyorum, yürüyünce geçiyor evet 😌
Merich 18+6 bugün yarıya yaklaşıyoruz, bazen çok sert oluyor karnım endişeleniyorum. Bir de enerjim çok yüksek, her işe atlıyorum sonra pişman oluyorum bir şey olacak diye
asenazeynep Merich Canım, kendini çok dazla yormadan elbette günlük işlere devam edeceksin. Enerjin me güzel yerinde maşallah. Bazen bana da oluyor ama dinlene dinlene yap senin için çok daha iyi olur, gönlünü de ferah tuttt🙏🏻💓
hamdemirci asenazeynep 27+2’deyiz bugün 🥹 bebeğimin hareketlerini artık çok daha net hissediyorum ve dışarıdan da biraz biraz karnımı sektiriyor ✨ tek sorunum asla uyuyamıyorum gece belki 6-7 defa uyanıyorum tekrar uykuya dalmam çok zor oluyor 🥲
asenazeynep hamdemirci Oyy maşallah kuzucuğaa, o uyku sıkıntısınu yaşıyorum ben de canım ya🥹Normalde hiç uykuda sorun yaşamıyorum ama dönerken psikolojik olarak uyanıyorum sonra mesane dolu oluyor nasıl oluyorsa, lavabo tekrar uyku derken zaman akmış gitmiş oluyor🥲🥲