asenazeynep birLinaaannesi96 Yaa değil mii, ben de dönerken psikolojik olarak uyanıyorum ve öyle bir ittiriyor ki delip çıkacak sanki🥲 Rabbim kolaylık versin canıımm🌸
bahar1320 asenazeynep Maşallah ilk gebeliğiniz mi😍 benimde minik bir prensesim olacak Allah’ın izniyle 😍🥹🩷
asenazeynep isimsiz19 Canım, öncelikle demen gibi Rabbim çok daha kötülerinden korusun. İnşallah bir sonraki gidişinde eminim ki kaybolacaktır🥹🙏🏻Dualarım seninle canım benim💓
cglctl asenazeynep hayırlısı bakalım bebişlerimiz sağlıcakla gelsinlerde gerisi bir şekilde hallolur 🥰
beautymom ennice benim 10 haftalıkken geçmişti cnm ama bazen ara sıra kendini belli ediyor bazen hiç cnm yemek yemek istemiyor burun tıkanıklığı bazen de baş ağrısı oluyor
akkoyun21 asenazeynep asenazeynep Rica ederim tabiki sorun burda oluş amacı bilgilenip bildiklerini de paylaşmak Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻
annebebekelo asenazeynep ayy iyi geçti her şeyi normal şükür sizin nasııldıı? Bende gebelik ürtikeri de çıktı o yüzden doğal Mustela’nın nemlendiricisini kullanabiliyorum sadece🥲
aybike2212 asenazeynep ikinci gebeliğim ama sanki ilk aradan 4 sene geçti herşeyi yeniden sil baştan yaşıyorum resmen 🙂 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim ❤️