Deleted33000 Kızlar akşam oldu ve benim hala yemeğim yok ve hindi temizlemem lazım hemen şipşak kolay bı tarif atın üstüme sizler neler yaptınız yoğsamm dışarda mi yiceksiniz😅😅
deletedmom43191 Deleted33000 benimde cocuklar yemek seciyo fırında tavuk yaptim yedik 😄 simdide cay keyfi yapicaz
Ayseguls_baby Deleted33000 kocam gececi bugün yemekte tekim 😀 fırında köfte, makarna, salata var menümde 🥙
deletedmom43191 Deleted33000 yok kiz simdi abur cuburda yer evdekiler acikirlarsa pratik yemek yapilir 😁😁
gmzkml Deleted33000 tavuğu tekra tekrar ısıtmayın lütfen kalanı da hayvanlar verin zehirlenme vakaları malum
busra34__ Deleted33000 ay aman tavuğu ısıtma çok zararlı😢 bir de ıspanak ısıtılmaz genelde zehirler derler
Deleted33000 Alya05 ay eşim geldi sucuk yaptı yedik bahçeden de yeşillik toplamış o yaptı bugün yemeği
seher_3590 gmzkml ayy evet bende şimdi onu yazacaktım eşimde bu konuda aşırı hassas tavuk asla isitilmaz ertesi güne kalınca bile yenmemesi gerekiyor en tehlikeli gıdalardan biri dikkat etmek lazım
Damla_111 Bugün çok işim vardı çamaşır ev işleri vs hemen mercimekli bulgur pilavı yaptım yanına salata turşu yeter en kolayı buydu
Deleted33000 Damla_111 benimde gezme menüm ne zaman bı misafirliğe gitsem bunu yapar bırakırım akşama gelince hemen yaglarim yeriz