Lavinyam06 zeynaa16 bende hsgden beridir korkar oldum zaten çok kötüydü dayanamadım zaten işlemden sonra bayıldım o derece.. O yüzden sordum ağrılı mı diye 🥹🥺 Spekulum mu acıttı yoksa başka bir alet mi
zeynaa16 Lavinyam06 spekul değilde ondan sonra içeri koyduğu şırınga mı ne o acıtmıştı. Valla bu defa hiç bişe anlamadım doktorum kral adam maşallah diyelim 😍🫰🏻🧿🌸
zeynaa16 nr0900 evet temiz çıktı ama doktorum tıkanık mı yapışıkmı bilemeyiz açılmıştır işlemden dolayı belkide dedi.
zeynaa16 umutluanneaday valla bilemedim Git bakalım çağırınca gelişmelerini aktarırsın ozaman yorum yapabiliriz.
umutluanneaday zeynaa16 yarın bir gideyim bakalım inşallah hayırlısı olur senin içinde dua edicem ikimizinde tutsun 🤲🏻
umutluanneaday zeynaa16 Aminn 🤲🏻 ay yarın inşallah başlıyoruz der 1 ay beklemez yaaaa çok heyecan yaptım
Kelebekkkk34 zeynaa16 Allah gönlüne göre versin canım inşallah tutar 🥰🥰 gonalfi günde kaç ml vurdun acaba ve kaç tane yumurta gelişti bilgi verir misin bide istanbulda mı yaptın aşılamayı
zeynaa16 Kelebekkkk34 amin hepimizin inşallah 🙏🏻 GONAL f hergün aynı saatte olmasına dikkat ederek 37.5 vuruldum 1yumurta gelişti. Bursa şehir hastanesinde yaptım. Aşılama işin zaten 1-2 yumurta istiyor fazla olunca iptal oluyor işlem.
Kelebekkkk34 zeynaa16 evet canım biliyorum benimde pcos var hepsi birden büyüdü baya zor bi durum atlattım o yüzden merak ettim kaç vurulduğunu. İnşallah güzel haberlerle gelirsin 🥰 ben de yumurtalarım düzelince aşılama yaptırcam devlette inşallah
zeynaa16 Kelebekkkk34 bu ay 2den fazla büyüdüyse bidaki ay değerlendirecektir doktor tabi. Kaç doz senin?
Kelebekkkk34 zeynaa16 75le başladık büyümedi dedi 150ye çıktı sonra tekrar 75e düştü tabi ama çok geçti artık ohss olmuşum