Hamraa Eşimde sperm sorunu vardı, doktor sperm testini gördüğünde senin doğal yolla çocuğun olmaz tüp bebek yapman gerek demişti ve ben iki çocuğuma da birkaç takviye kullandığım ay hamile kaldım. Spermi hareketlendiren, ileri hareketini fazlalaştıran şeyler:
Havuç suyu (havucun kendisi değil suyu olmalı)
Keçiboynuzu özü soğuk press (pekmezi değil özü ve üzerinde soğuk press, soğuk infüzyon, soğuk sıkım yazması aynı şey demek hangisi yazarsa o olmalı ama)
Zeytinyağında bekletilmiş incir
Proxeed Plus Saşe
Çakşır kökü suyu Akzer marka (İbrahim Saraçoğlu da bahsediyor Çakşır kökü suyundan ve havuç suyundan. Spermlere birebir. Instagramda Gülbahar Ölçü diye bir bayan var ilk o çıkardı ben Çakşır kökü suyu ile hamile kaldım diye sonra bayağı kullananı oldu, 10 yıl, 8,7,5 yıl boyunca çocuk sahibi olamayan kişiler sadece bu Çakşır kökü suyu ile çocuk sahibi olmuşlar, benim gibi tüp bebek denilen nice insanları tüp bebek yolundan çevirdi. Gülbahar Ölçünün sayfasına girin, öne çıkaranlarında bir sürü kadının yorumları var Çakşır kökü ile hamile kaldıklarından bahsetmişler.)
Bunları teker teker araştırın faydalarını öğrendiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.