mervess22 Kızlar hamile kaldıktan sonra cildim aşırı sivilcelendi siyah noktalarım arttı bu durum nasıl geçer bilginiz var mı?
Mervee3108 mervess22 bnde aynı durumdayım ve nasipse kızım olucak inşallah 🙏 belki doğumdan sonra geçer
Tugceaker mervess22 benimde kızım olcak aynı durum bendede var cildiyeye çıktım krem verdi bana nadixa bide aknemix verdi
Kabiyra00 mervess22 Doğum yapana kadsr ciddi sivilce sorunum vardı yüzümde. Doğumdan sonra 2 sene kadar sorun yasamadim ama sonra tekrar başladı. Bu gebeligimde de ilk zamanlar çok çıktı, şimdi ara ara çıkıyor. Doğum sonrası nasıl olur bilmiyorum.
ayse999 Tugceaker Nadixa harika bir krem ağrılı ağrısız bütün sivilcelerime çok iyi geldi hemen geçiriyor ama gebelikte kullanılmamalı diye biliyorum gebeyken mi verdi doktorunuz öğrenmek amaçlı soruyorum ben de gebe kaldığımda ağrılı sivilcelerime sürmek için
Kabiyra00 mervess22 cilt tipiniz nasıl? Ben purestin bir serumunu aldım sivilce ve siyah noktalar icinmis. Bir de bir cilt yikama jeli aldım . Markasini unuttum şu an. Düzenli kullanmıyorum ama temizleme jelinin temizliginden memnunum kaldım.