momyy280_ Meltemanneolsun İlk dans müziğimiz Can oflaz fikrimin İnce gülüydü ikincisi de eşim Afyonlu ben ankaralıyım Ankara’da hiç tanıdığı olmamasına rağmen sırf benim için geldi burada yaşıyor onun için ta Uzak yollardan diye bir şarkı seçmişti
daisy__ İlk Kürtçe be ta nabe diye bi şarkı var o ikinci Müslüm gürses böyle bi aşk görülmemiş dünyada
benceyn Meltemanneolsun mohikanla giriş yaptık samanyolu ile ilk dansı yaptık. Fanatik bir eşim var 😁 o zamanlar ne romantik adam şarkıları seçti diyordum ama amaç başkaymış😁😅
Melike3506 Meltemanneolsun Selami şahin, burcu güneş - ben bir tek kadın (adam) sevdim ilk dans müziğimizdi
Miillena Meltemanneolsun yalın - onun yolu şarkısıyla dans ettik. Salona girene kadar kalbim çıkacak gibiydi. Dans ederken sadece gelinliğe basmamaya odaklandım sonra o kadar rahatladım ki ne ara bitti düğün ne yaptık hiç hatırlamıyorum 😂
Meltemanneolsun Miillena ay o gelinliğe basma korkusu bende de vardı eteği o kadar kaldirmisim ki dizime kadar görünmüş kamerada 😂😂 bazen de tekmeliyirum alttan basmayayim diye.
Meltemanneolsun Miillena ay o gelinliğe basma korkusu bende de vardı eteği o kadar kaldirmisim ki dizime kadar görünmüş kamerada 😂😂 bazen de tekmeliyirum alttan basmayayim diye.
vanilya_kokusu_ Meltemanneolsun gelinliğinle gel bir kug gibi 👰🏻 sözümden dönemin gözü kör olsun sen benim eşimsin tüm dünya duysun cadeler sokaklar düğüne dursun gelinliğinle gel bir kug gibi 😂👰🏻🌸🥲