senem0987 Kızlar uzun yıllardır bioderma kullanıyorum maşallah çokta bereketli am değişikliğe gitmek istiyorum yüzüm yağlı Yves rocher nasıl sizce ya da uygun fiyatlı cosmed kullanan var mı
yesildeniz_ senem0987 ben sinozunkini kullanıyorum. İllaki kurutuyor nemlendirici kullanıyorum o yüzden. Leke kremini falanda almıştım bu kadar etkili olduğunu düşünmüyordum ama etkiliymiş
Miniminibirler senem0987 son görseldeki yves rocher ı kullanıyorum bir süredir bir de aynı serinin serumu var pamuk gibi oldu yüzüm memnun kaldım
hizlivecocuku senem0987 yves rocher da çok güzel kokuyor ve tertemiz hissettiriyor fakat kurutuyor güzelce nemlendirirsen sonrasında deneyebilirsin bence
mirababy03 Kesinlikle laroshe posay yüz yıkama jeli tavsiye ediyorum eğer cildiniz yağlı ve sivilceye eğiliminiz varsa
mom_51 Ben bioderma mavi kullanıyorum ama gece yatmadan önce maske şeklinde yapıp 5-10 dk bekleyip öyle yıkıyorum Sabah kalkınca yine biodermanın nemlendirici kremini kullanıyorum
ghostty Bioderma mavi olanı bayadır kullanıyorum. Mia herba nın temiz içerikli yüz yıkama köpüğü ve toniğini kullanıyorum bir süredir de.