durdane55 Beta hcg kaçtı hiç belirti hissediryor msunuz. Benim şuan sanki hiç bişey yok gibi son adet 23 Ekim Bugün 4+3 o yüzden 20 Kasım’da beta hcg 192 22 Kasım’da 268 çıktı Düşüncelerinizi ve şuan bişey hissediyor msunuz yazar msiniz
izmir3505 durdane55 benimde sat tarihim 17 ekimdi 19 kasımda test verdim 741 çıktı . Ultrasonda belli olmadı iki gün sonra tekrardan verdim kan 1990 çıktı belli belirsiz gözüküyor dedi yarın birdaha gideceğim
izmir3505 smromrr durdane55 daha çok küçük ama herkez de farklı çıkabiliyor beta biraz daha bekleyin ben ce çünkü ilk verdiğiniz gayet iyi çıkmış
smromrr Benimde son adet tarihim 23 ekim.ben çok erken öğrendim.bu hafta içi kan vericem inşallah kasık ağrım kramp çok oluyo ya ikinci hamileliğim ilkinde yaşamamıştm bunu inşallah her şey yolundadır
durdane55 smromrr bende ilk oğlumda çok yaşadım kramp ikinci oğlumda olmadı. Bunda kan değerim düşük çıkıyor korkuyorum. Boş gebelik oluyor ik günde bir artmassa iki katı o yüzden korkuyorum
durdane55 smromrr https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kksal55.gebelik Bunu indir canım burda da gebeler konuşuyor daha genis
durdane55 izmir3505 beklemekten başka çarem yok ama zor yuruyorum ayakta durunca belimin düzü ağrıyor.
durdane55 agilkaya evet verdim 429 çıktı yüzde 60 artış. Doktor iyi dedi gidişat. Salı günü kese kontrolüm var şuan 5+1 im