cicekbahcesi_ haftalıkken azalmaya başladı eskisi kadar çok hissetmemeye başladım bugün 26+6 olduk 24 haftalıkken iki böbreğime stent takıldı sonrasında heöen çok hareketliydi eskisi gibi doktor kalp atışını dinledi her şey normal dedi taburcu olduk yine aynı hareketliydi ama son 1 haftadır azaldı hareketleri
anonim51 cicekbahcesi_ canım ihmal etme bi acile falan git Allah korusun bende 28 haftalığım bebeğim hareket etmiyordu doktora gittim uyuyor annesi merak etme demişti 🥰
sudekaplan cicekbahcesi_ ayyy daha dün bende aynı şeyi dedim kendime yaa aynı haftadayiz benimkide çok hareketliydi 2 3 gündür az atıyor
cicekbahcesi_ acil bakıyor mu devlet mi özel mi hangisi bugün pazar doktorum hastanede değil mesaj atsam bakmaz hafta sonu olduğu için
Kukoss cicekbahcesi_ yakinindaki acilleri ara kadin dogum nobetcisi sor cogu devlette var artik nobetci
sudekaplan cicekbahcesi_ hafif tekmeler attığı için pek korkmuyorum ama geçen kafaya göre çok az atıyor normalde çok atardı hareket ederdi
G-k sudekaplan bu haftalar da çok dengesiz oluyor hareketler. Bende yaşadım aynısını. Azbirşey his varsa bile sakin olun. Aşşahın izniyle iyiler. Şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar😄
Merdem63 Ikı hafta once benmde oyleydı ama galıba bulundugu pozısyon uyku etkılıyor merak etmeyın hıssedıyorsanz hareketerıjı sorun yoktur