Meral_63 Kızlar şimdi nerde bulunur sizce Sabah video gördüm canım nasıl çekiyor offf yakında telefonu kiracam migros veya başka yerlerde varmıdır sizce
Baklavaseverim Meral_63 Trendyol da var aşkım ama düzgün göndermiyorlar ben sipariş etmiştim ezik büzük sararmış erik göndermişlerdi 🤣
honeyandsun Benim de canım çekti. Aşerme diyemem dün bir dizi izlerken gördüm of olsa da yesek dedim ama yok 🥹 Bulursanız bana da söyleyin hiç sanmıyorum ama bu mevsimde nerede olur 🥲
nur97 honeyandsun internette hamile marketim tarzı yerler oluyor ancak o sekildd siparis verebilirsiniz
gfc02 Meral_63 ay bende oğluma 2 aylık hamileyken çok pis bir şekilde canim çekmişti eşim heryere baktı bulamadık malaesf yiyememistim onun yerine çağla yemiştim
Meral_63 gfc02 çağla olsa onu da yerim oda yok niye mevsimi olmayan şeyi Aşerdim 😶33+2 HAFTALIK hamileyim bidw
Havin49_ Meral_63 manavlarda oluyor yoksa bile getiriyorlar ama aşırı pahalı 5 tane fln var bin müdüre getiriyorlar benimde canım çekmişti eşim sordu alalım dedi vicdanım kabul etmedi almadım
Meral_63 Havin49_ abo 1000 tl vala pahalı bacım onun yerine eve erzak alırım 😶 elma yedim limon tuz da serptim öyle yedim güzel oldu teslim düştü
Havin49_ Meral_63 iyi çok şükür benim ilk başlarda oldu hava güzeldi yani temmuz gibi o zaman bile bulamadık bu sene erik pek yoktu