Fatma_furkan1996 kartanesi___ bende aynı durumu yaşıyorum canım eğilip kalkarken çok zorlanıyorum ve aşırı derece de zorlanıyorum oturarak kılabilirsin canım ama secde yapman gerekir secdesiz olmaz çünkü
kartanesi___ Fatma_furkan1996 evet işte beni zorlayan da secde yani karnım çok geriliyor gibi hissediyorum
aysguny kartanesi___ hamilelik diğer hastalıklar gibi bir durum değil o yüzden yerde oturup kılmak zor oluyor hocamla konuşmuştum bende içim rahat etmediği için Allah izniyle kabul olur önemli olan ihlasla ve ihsanla namazı kılabilmek
Aydan95 kartanesi___ en basindan beri oturarak kiloyorum bende rahim kisalma Sorunu yasiyorum gebeliklerime cok agrim oluyor bazen namaz ortasinda. O yuzden namazdan geri kalmamak icin oturup kiliyorum. Allah halimizden haberdardir zorlamayin kendinizi
ikiprensesannesi___ kartanesi___ o kadar hareket ediyoruz sıkışmıyorlar o zamanda sıkışmazlar her halde
Elisa0110 kartanesi___ benm ki 14 haftalık bende zorlanıyorum karnımdan dolayı değil ama secdeye giderken midem bulanıyor acaba oturarak mı kılsam
Elisa0110 ikiprensesannesi___ çok düşünüyordum acaba daha karnım da o kadar büyük değil kabul olur mu diye 🤭