meltemerennn kızlar 26 haftalık hamileyim geceleri hep uyanıyorum sık sık 5 de uyanıyorum sabah daha da yatamıyorum ya kafama düşünceler giriyor ya da uyuyamıyorum bir türlü
Senacanblt_ meltemerennn maalesef burdaki çoğumuzda var aynı sebep bende 5 buçukta kalktım ara ara uyanmaları saymazsak tabi
adatuna meltemerennn her sabah 5de bir uyanıyorum ben de 😂 6da kızım çişe kalkıyor sonra geri uyuyabilirsen uyu
handan3958 meltemerennn bende 27 haftalığım gece dön dön 2 buçuk 3 e kadar uyuyamıyorum sonra 7 de sabah namazına kalkıyorum arada çocuklar tuvalete kalkıyor onları geri yatıyorum derken 9 a kadr gene uyuyamıyorum sonra 9 da yatıp 11 de bir daha kalkıyorum öyle oluncaya sarhoş gbi oluyor insan uyu uyan geç yat vs 🥴☺️
MrsEda meltemerennn 35+4 Haftadan bildiriyorum buralar da fena uykusuzluk hat safhada sıfır tabi uykusuzluk dışında da Birsürü şeyler oluyor ama moral bozmak yok 😅🙏🏻
123Azize123 meltemerennn bende 14 haftalık hamileyim bende de öyle sürekli geceleri uyanıp oturuyorum 7-8 gibi tekrar uyuyup 11 de anca uyanıyorum doktora sordum bebek uyandırıyormuş gece gündüz kavramını bilmediği için beni de uyandırıyormuş hareket hissetmiyorum ama hormonlardan oluyormuş magnezyum önerdi içiyorum ama yine aynı hiç değişiklik yok
elinaz1 meltemerennn doğum sonrası hazırlık bedenimiz gece uykusuzluğuna alıştırıyor kendini sık sık uyanarak . Bebeklerin biyolojik uyanma saati de zaten 5 6 civarı şimdiden o saate adapte oluyoruz . Allahın ne büyük nimeti kademeli olarak alıştırıyor bizi 🥰
demetov Ben gece ortalama 4 kez uyanıyorum uyandığımda bazen geri zor uyuyorum. Bi saat falan dalmaya çalışıyorum kasıklarım ağrıyo dönerken zorlanıyorum yaklaşık 30 haftalıktan beri böyleyim 33 deyim
Nisanmomy meltemerennn yaa bende 5-5:30 gibi uyanıyorum sürekli. 7:30 gibi tekrar uyuyorum tüm gün uykulu yorgun hissediyorum ama gün içinde de uyuyamıyorum
aprilbaby meltemerennn şu hamilelikte sürekli uyuyanlara çok imreniyorum 2 hamilelikte de uykum yok gelmiyor çok iyi anlıyorum
Elfidanur meltemerennn o bende de var rahat yatamıyorum aynı hafta da sayılırız aklıma bısey takılmıyor benım ama uyuyamıyorum ya gündüz uykusu daha tatlı gelıyor bana 🫠
sanem34001 Peki tüm bebeklilerin saat 5i seviyor olması bir tesadüf mü 🤭 bendde aynı uyku yarım yamalak ve uykuya dalmak zorlaşıyor. Hele birde etraftan ses vs geliyorsa geçmiş olsun sabahta uyunmuyor 🫠🫠
Cat98 meltemerennn 35. Haftadayım hâlâ uyuyamıyorum sabah 6 ile öğlen 12-1 arası uyuyorum genelde onda da saat başı mutlaka uyanıyorum. Bu aralarda aşırı bi baş ağrısı ve burun tıkanıklığı oluyor uyumak mümkün değil zaten millet doğumdan önce uyu sonra uyuyamayacaksın diyordu nasıl uyuyacakmışız anlamadım 😁 gebelikten öncede gece uykularım yoktu ama benim