mirannmommy haticeekinci özel erciyes hast bilal arık 4 bin tl çok kibar iyi bir doktor yakın zamanda yaptırdım
hazalgunes_ haticeekinci ben 2 kez yaptırdım detaylı ultrason ilk yaptırdığım doktor konuşmadı bile bizimle sonra ufuk beyi buldum ona yaptırdım kliniği yeni açmış daha önce uzun süre hümadaymış fiyatlarını da uygun buldum 3500 ödedim geçtiğimiz hafta. baya da memnun kaldım aklımızda soru işareti kalmadı çok da güzel fotoğraflar verdi. hem ilgili de
patateslimanti Mehmet tayyar (özel klinik) 5.000 Şerif Işın (kızılay) 4.000 Tuncay özgün 6.500 nakit -7000 kart Bilal arık (Erciyes) 4.000 Rakip turan (Erciyes) 5.000 En çok duyduğum önerilen doktorlar yakın zamanda fiyat aldım canım
V-KARA duygunurs kızılay hastanesinin arka tarafında üzüm plaza kat 3te canım yine de bi ara sor istersen fiyat güncellenmiş olabilir ama ufuk bey baya iyi bi doktor instagramdan kayseri ayrıntılı ultrason olarak arayıp bulabilirsin
aselinannesi38_ haticeekinci Kızılay hastanesi yeni yaptırdım Şerif Işın çok memnun kaldım geçen yıl kızımda da ona gitmiştim 4 bin verdik ama gerçekten hakkını verdi çok ilgili bir Dr