selenzen Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olan var mı ? Doktorla görüşemedim henüz testte çıkmış başlangıç olarak. 7 haftalık gebeyim. Neler yaptınız veya riskli mi yaşayan var mı bu durumu ?
atesvesu selenzen bol bol su iç canım çok geçmiş olsun gebelikte idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli seni korkutmak istemem ama doktor bana düşüğe sebep olabiliyor dedi bende de vardı ilaç kullandım geçti günde 15 bardak su icmen gerekiyor dedi
demetov selenzen benim 8 haftalıkken çıktı düşüğe sebebiyet verir diye risk olarak görüp fitil ve antibiyotik verdi kullandım 3 hafta sonra kontrolüm vardı. Geçtiğini söyledi daha sonra idrar tahlili yaptırmadı 6. Ayımda ben nolur nolmaz diye yaptırdım o zaman da sorun çıkmadı. 33 haftalığım doktorum idrar tahlili istedi şuanda da çok şükür yok. Ama ben olduğunda da anlamamıştım.
hghg selenzen bende de var 24. Haftada test vermiştim idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi bugün başladım ama bende belirti olmamıştı
atesvesu selenzen senin haftalarindayken de oldu 16 haftalıkken de oldu haftası küçük büyük fark etmiyor doktor 16 haftada bile düşük yaptırır dedi bana
Hzlll0606 Bende yaşadım idrarımda çok yanma ayrı oluyordu çok fazla su içince bir kaç kez lavaboya çıkınca rahatlıyordum ama çözüm olmadı hastaneye gittim antibiyotik verdi kullandım geçti çok şükür bol bol su sıvı kullanmayı ihmal etmeyin 🥰
selenzen Hzlll0606 şu an benim yanma yok sadece sarı akıntı ve tahlilde başlangıç seviyesinde çıkmış araştırdığımda doktoruma 2 hafta sonra gideceğim ne yapacağım bilemedim
Mucize-11 selenzen bende de çıktı ilaç vermeyi düşünmüyorum dedi ilk haftalar olduğu için bol su iç dedi ve idrarın gelince tutma hemen yap dedi
selenzen demetov bende 7 haftalığım başlangıçmış benimkide öyle araştırdım doktoruma yazdım ne verecek diye cevap bekliyorum ama korkuyorum da bişey olur diye
Mucize-11 selenzen ilaç vermedi doktor sadece bol su iç dedi ve idrarın gelince tutma hemen yap dedi bende öyle yapıyorum bakalım geçer inşallah
MommyToBee_ selenzen benim de 7. Haftada çıkmıştı sizinki gibi çok yüksek değildi. Bir hafta bol su iç dedi. Geçmeseydi ilk başta toz ilaç daha da ilerleseydi antibiyotik verecekti ama bir haftada geçti su içerek
selenzen MommyToBee_ bana da yanma olmadığı için toz ilaç vermedi biraz su içerek gözlemleyelim dedi her gün 3 litre su içiyorum
senem0987 Bol bol su içiyorsun her gün 1 bardak sade kefir içiyorsun en kısa zamanda geçer inşallah kuşum