Strongirl_ bsrbrkysr184_ tabi. Bebeği yeni Doğan’dan itibaren poposu o kalın minderin üzerine gelecek şekilde koyuyorum sonra belden kemerini bağlıyorum bebeğin omurgası sağlam olsun diye o cekilde kanguruya takınca oluyor. Çok rahat ediyor anne karnı gibi.
Baklavaseverim bsrbrkysr184_ Kız ben e bebekten almıştım babyjem çok kolaydı kullandım bir müddet ev de iş yaparken takıyordum 🤣🤣
bsrbrkysr184_ Baklavaseverim ya zaten onun için istiyorum 😅 Alıyım bari üf 🤣 bağlayamazsam bi video alırım sizden 😅
Herseydenbiktim bsrbrkysr184_ Babybjörn alacaktık e bebekteki çalışanlar kalca muanesini olsun doktorunuza danışarak alın demisti. Bilginiz olsun🌼 kullanmadan önce doktora sorun isterseniz, Haftaya bizim muane ona göre alacağım bu markayi💖
Herseydenbiktim bsrbrkysr184_ Evet evet bende şaşırmıştım eşime de kizmistim ne dinliyorsun alsana diye sonradan mantıklı geldi. Kalça muanesinden sonra uygunluğuna göre alacağım bunun için acele etme💖
Baklavaseverim bsrbrkysr184_ boyun kaç kilon laç acaba boy kilo mu etkiliyor ama ben de öyle bir sorun yaşamadım çünkü zaten sıkmak için de kumaş var