merimermer Hanimlar bu ikinci gebeliğim sanki gebelikte ilk zaman yaşadığım belirtilerim azaldı normal mi göğüs dolgunlugum var ama karnımın içinde bir doluluk hissetmiyorum(bebeğin hareketleri değil)
eminemirr merimermer benimde 9. Hafta bende de azaldı özellikle bulantı şiddetim azaldı prilam kullandım iki gün sonraki günlerde bir daha bulantım olmadı uyku hali var biraz
eylulcydm merimermer benimde ikinci gebelik 9+4teyim bacım. Vücut ilk gebelikten sonra duruma alıştığı için bizi pek zorlamıyor 😊 Bende de bi kaç kez bulantı oldu bi doluluk hissi falan yok. Zaten belirti olması için erken haftalardayız bence
prensesannesi246 merimermer 7 hafta2 günlük hamileyim ikinci gebeliğim..kızımda 9 ay boyunca kusmuştum bunda ise sadece 2 gün şiddetli bulantı çektim ondan beri de geceleri yatarken prilam içiyorum şuan için bulantım yok çok şükür umarım prilam yüzündendir 😅
esmerrrrf Bende 9 haftalığım karında doluluk için erken değil mi suan bebek karın kısmında değil cünkü
merimermer esmerrrrf yani karın derken daha rahim bölgesine olan kısım bu arada normal bir şeydir elbette ama bir hafta var randevuma bir sorun var mı yok mu insan endişe ediyor
merimermer eylulcydm Doğru diyorsun galiba bacın😌 benim şimdi ilk çocuğum 8 yaşında oldu çok zaman geçti üzerinden gebeliğin hatırlayamıyor insan 💖
merimermer eylulcydm oyyy masallah 🧿 özledim tabi ne yalan söyleyim 🙈 insallah benim ki de sag salim dogar o kadar olur amin