yorgunamaumutlu Bu tarih ilgimi çekti var mı bu tarihte doğum planlanan hamişimiz 🥰 bana doktor 9 haziran dedi ama normal doğum olursa sanırım 9 hazirana geliyor sezeryan olursa daha erken olabilir
eminemirr yorgunamaumutlu benimde 26.06.26 görünüyor oğlumda 19.09.19’da doğmuştu tamamen denk gelmişti🥰 ama bu defa daha erken geleceğini düşünüyorum 26 zor gibi 😂
eylulcydm yorgunamaumutlu ilk oğlum 16.06.25 doğumlu ikincinin tahmini doğum tarihi 16.06.26 gözüküyor😊
Minasuu22 yorgunamaumutlu 7 haziran görünüyor bizimde ama sezeryan olacağı için daha erken olur diye düşünüyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
[silindi] eminemirr son adetiniz nedir 😍 benim de normalde temmuz görünüyor ama 26.06.2026 tarihi hoşuma gitti :)) bu tarihte 37+4 olacak bir önce ki çocuğumda 38 de doğdu :) Ay sağlıklı gelsin de gün önemli değil 🙏🏻
yorgunamaumutlu eylulcydm demek ki sizle yaşıtız 🤗 ama siz 1 ay 10 gün büyüksünüz benden ben temmuz 28
yorgunamaumutlu Minasuu22 aynen öyle sağlıkla gelsinlerde tarih önemli değil sadece rakamların aynı olması dikkatimi çekti 🤭
momyflow yorgunamaumutlu bu tarihte 37+2 haftalık oluyorum doktorum erken demezse güzel bi tarihmiş hiç dikkatimi çekmemişti😆
yorgunamaumutlu momyflow bende buralarda gezinirken biyerde gördüm tarihi birinin doğum tarihiydi sanırım dikkatimi çekti 🤭
bmk2868 yorgunamaumutlu aa benimde tahmini doğum 9 haziran sanırım belki 06 da gelir nasip belli mi olur 🫠
defnevedoruk yorgunamaumutlu bence çok güzel😍 kızım 23.03.2023te doğmuştu oğlum 23.06.2025te doğdu bir ay önce hamilelik planlasam harika olurdu oda 25.05.2025 falan 😍
senem0987 36+2 haftalık hamileyim normal doğum istiyorum eşimle 12.12.25 tarihini manifestliyoruz bakalım inşallah denk gelir eşimin de doğum tarihi 10.10