muslimeryem birserazad 14 hafta 5 günlükken %60 kız denildi şimdi 17 gafta 2 günlük Salı randevu ne diyecek merak ediyorum
Efenin_Annesi09 birserazad 11 haftada tahmini kız dedi sonra 14 de kesin emin olarak erkek dedi doktorumuz ama ben hala emin olamıyorum degisir mi tekrar diye🙄🥴
birserazad Ya sizce böyle bişey cinsiyeti etkiler mi biliyorum saçma ama merak ettim hani tam 17.haftada olan biriyle aynı cinsiyette tutturmuş olamayız değil mi döllenme vs aynı günde olmuş oluyor ya babylove_33 muslimeryem
babylove_33 birserazad yani şöyle söylim tiktokda baya denk geldim mayıs bebeklerinin bir. Çoğu erkek belkide bana öyle denk geldi
birserazad Efenin_Annesi09 11 haftada tahmin edip emin olmadan size söylemeye nasıl cesaret etmiş ya daha çok erken değil mi bak şimdi erkek demiş te allahm ya😒en iyisi 16 dan sonraki tahmin kız deyince değiştiği oluyor da erkek denince değişmiyor diye biliyorum
busepolatt Efenin_Annesi09 12+4 de kız dedi 13+5 de başka doktor da kız dedi 16 +2 de erkek 17+2 de yine erkek dediler 😂😂😂 şuan18+2 haftalığım 20 de detaylıya giricem ama erkek olduğu netleşti öyle umut ediyorum bi sürprizle daha karşılaşmak istemiyorum 😂😂😂
Efenin_Annesi09 birserazad bugün bir posta okudum erkek demişler birine doğumda kız çıkmış bu postlari görünce emin olamıyorum bende 16+2 yım bakalım haftaya devlete randevum var o ne diyecek 😏
birserazad Efenin_Annesi09 ay gerçekten mi kız diye sevip kıza hazırlık yapıp erkek gelmesi çok zor duruma sokar insanı hem ruhen hem maddi açıdan☹️☹️
akkoyun21 Efenin_Annesi09 aynı şey ablamın arkadaşının başına gelmisti yıllar önce tabi dogumda cinsiyet farklı olunca yaptığı herşey boşuna olmuştu herseyini kaldırıp silbastan alışveriş yapmıştı çocuğuna
Efenin_Annesi09 birserazad benim 3. Hamilelik bir oğlum bir kızım var cinsiyeti bizim için farketmiyor aslında insanlara karşı yalancı duruma düşmek yoruyor 😑neyse sağlıklı olsunlar da bakalım detaylida kesinleşir artık 🥲
birserazad Efenin_Annesi09 bana da biliyorsun ama bize söylemiyorsun muamelesi yapıyorlar 😅😅amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza♥️
birserazad htcebek ay bunu yeni fark ettim sizde mi erkek😅maşallah cidden erkek daha fazla duyuyorum bu sene erkek senesi herhalde
birserazad babylove_33 ama aynı gün döllenme olduysa bile biri xx erkek, diğeri xy kız döllemiş olabilir yani☹️
sevvoos babylove_33 Tam tersi doğumum mayısta görünüyor Kimi duysam 5 kişinin 4 ü kız Mayısta kız bebek doğumu fazla sanki.Kadınlar kulübünde yazıları okuyorum kız bebek yoğunlukta