selen132 16 Kasım 39 18 Kasım 98 20 Kasım 246 22 Kasım 721 Güzel anneler sizce yüklelişim nasıl ❤️ bu arada son regl tarihim 26 Ekim yani biraz erken öğrendim reglim şu an daha 2 gün gecikti☺️
teachermomyy23 selen132 artış gayet iyi canım bence kan vermeyi bırak kesenin gözükmesi için bir kaç gün daha bekle görürsün 🌸
gizemli00 selen132 masAllah sizinki güzel artmış bende yarın öğreneceğim sonucumu en son 27.8 idi bı hafta sonda kan verdim insAllah 1000 i bulmistur cnku kese göründü yani
leylaaa01 Yükselişleriniz iyi maşallah 🧿 önümüzdeki cuma giderseniz keseyi görürsünüz . Kalp atışı içinde iki hafta beklemeniz gerekecektir
mervmerv Yükselişiniz gayet güzel maşallah ❤️❤️ iki ay önce kimyasal yaşadım mesela 190 2 gün sonra 230 hep böyle az az yükseliyordu sizin yükselişte hiç bir sorun yok gibi inşallah sağlıkla gelsin
selen132 mervmerv ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattın 🙏🏻 inşallah en kısa zamanda sağlıkla tekrar gebelik haberini alırsın ❤️
selen132 teachermomyy23 çok teşekkür ederim ❤️ haftaya cumartesi randevu alacağım Vajinal ultrason istemiyorum normal ultrasonda gözükür mü sence
selen132 bebeklerim__ o zaman deneyimlisin sana sorsam vajinal ultrason istemiyorum ne zaman gitsem normal ultrasonla keseyi görebilirim ❤️
ebru1690 Vajinal istemiyorsan 3500 5000 den sonra görünür cuma ya görünür büyük ihtimalle bende 968 le öğrendim adet 3 gün gecikince carsamba öğrendim pazartesi gitmistim