Naznaz [bilinmeyen] ne olacak böyle bilmem ki 😖 bir gün karnım var öteki gün yok zavallı annem bile artık şaşırdı 🙂 karnın bir gün cıkıyor diğer gün yok korkuyorum diyor 🙈
Naznaz [bilinmeyen] bir ara ne güzeldi hiç sıkıntı yoktu 19+1 iz suan tekrar başladı Allah yardımcımız olsun🤗
reflesha Naznaz canim lifli gidalar tüket bol su ic bide stres yapma bunlar cok etkiliyor bende bi ara cok kabiz oluyordum karnim patlicak gibi oluyor cok rahatsizdim birde yurumek iyi oluyor sabahlari ac karnina 1 2 tane kayisi falan ye ins duzelir
Naznaz reflesha hepsini yapıyorum canım hala aynı inşallah düzelir artık. aynen benimde karnım akşama doğru büyüyen cinsten 😂
Naznaz Handeaslan39 zeytinyagına cesaret edemem kuzum kesin ögk der gider o 🙂 kayısıyı kaynatayım bi belki işe yarar kefir içeyim diyorum probiyotikler zararlıymış hamilelikte delireceyimmmm😬
reflesha Naznaz birde hosaf icersen iyi geliyor dene canim hemde faydali ama seker ekleme tarcinla yap
Handeaslan39 Naznaz kefir fazla işe yaramıyor kayısı suyu iç işe yarar ve zeytinyağı içsen iyi olur bence
Naznaz Handeaslan39 kefir bende cok işe yarıyor bir şey olmaz dimi bir kere içsem bilemedim ki 3 aylıkken içiyordum da şimdi bebek benden besleniyor bilemedim
Handeaslan39 Naznaz canım bilemem yanı ben fazla içmiyorum ondan bana dokunuyor içtiğim seyler sınırlı zaten ama bence kayısı kaynat iç ve zeytınyagı içsen daha cok fayda eder