seniseviyorumallahim sonbahar_2322 vücutta eksik birşeyler olduğunda oluyor bu. kalbini hızlandıracak evhamı, vesveseyi kendine verme.
sonbahar_2322 seniseviyorumallahim Yok canım vesvese vs vermiyorum ama Sebepsizce korku geliyor bı oda giderken elli kere düşünürüm
Baklavaseverim sonbahar_2322 Bence de dön aşkım kendine eziyet etme böyle kafa dinleyemezsin psikolojik olarak zorlanıyorsun belli kendine zaman ver doğru zaman da ayrılırsın içini rahatlatmak isterdim ama Türkiye şartlarında mümkün değil 🥺
Baklavaseverim sonbahar_2322 Sevindim gerçekten senin adına ben telaş yaptım ya hep iyi mutlu ol çok güzel bir hayatın olsun evladınla 💕💕
Esma006 sonbahar_2322 bende oyleeyim sebebini bilmiyorum başka odada ses vs değil ama yatağa geçtiğimde yukarı daki komşu veya yandaki yada apartmanda konuşan olsun kasiliyorum kasigim rahimim titiriyor istemsiz
sonbahar_2322 Esma006 Valla aynısı bende yata geçtim veya ayakta olum En ufak tıkırtı da korkarım karanlıkta uyuyamam bide ışık hep açık olcak bende
Esma006 sonbahar_2322 doktora vs gittin mi bunun için sebebi ne travma vs mi yasadin yakınını mi kaybettin noldu
sonbahar_2322 Esma006 Hayır doktor gitmedim ama travma vs bişey de yaşamadim neden oldu anlamadım canım ani korkular geliyor doğumdan sonra oldu
Esma006 sonbahar_2322 5 ay oldu bende doğum yapalı titreme vs geliyor işte uyumaya yakın ses vs gelince telefon calinca gece fln geçer inşallah ❤️
vanilya_kokusu_ sonbahar_2322 Bende bir ara öyleydim ama sonra geçti evde kalmak istemiyordum bakara suresini açın sürekli Ayetel Kürsi okuyun korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz
sonbahar_2322 vanilya_kokusu_ Ayetel Kürsi her gün okurum bakara suresini acmadim hiç inşallah geçer benimde korkularım