sonbahar_2322 Evden korkuyorum en ufak ses duyum başka oda gidemem doğumdan sonra bı korku geldi bana sizlerde öyle misiniz kızlar
kbrklc16 sonbahar_2322 dogumdan sonra oluyo böyle seyler bende kizimi dogurdgmda yasamistim.bunlari korkma belli bi zaman sonra geciyo
Merve_3300 sonbahar_2322 öncesinden lohusa kadına soyle olur böyle olur denildiysw bilinç altına yerleşmiştir. Korkmanj gerektirecek bir şey yok
sonbahar_2322 Merve_3300 Bazı şeyler yaşadım anlatmak istemiyorum canım 2 gündür tuhaf şeyler oluyor hem o hemde lohusalıktan çıktım
Merve_3300 sonbahar_2322 işte öyle şeyler yok öyle şeylere inanırsan var.benjm ablamida korkutmuslar yok soyle yok böyle oda ağır lohusalik yaşadı. Ben inanmam kocam da asla inanmaz bana sakı. Öyle şeylere inanma dedi ben normal yaşamıma devam ettim. Öncesinde aklına sokmuşlar
sonbahar_2322 Merve_3300 Yok canım onlar değil başka bişey o Lohusalık güzel geçti aklıma bile gelmedi öyle şeyler bende inanmıyorum öyle şeylere
sonbahar_2322 Merve_3300 Canım köy yerinden yaşıyorum İki gündür Kapı çalar gibi ses duyuyorum özelikle akşam olunca oluyor 🙄