1232 kubos_ bende geçen hafta gitim açılma bir santimden daha az dedi sancım çıkmadı yarın yine gidecem 40+4 oldu inşallah dogururum
kubos_ 1232 bugün kontrol için gittim normalde haftadan dolayı rabdevusuz bakıyorlar ama kota dolduğu için almadılar sabah tekrar gideceğim devlet hastanesi bir çile gerçekten
Beyazem- SemaNurSoy97 evet evet kasılmada bayaği bir baskı oluyor bazrndr öylr dediğim gibi sancılı oluyor bakalım sağlıkla gelsin diye bekliyorummm🫠
kubos_ Beyazem- evet Kasılma sırasında nefesin de daralıyor ve Kasılma geçene kadar bebek hareket etmiyor
Bnenebiy53 Edrts ben kız bekliyorum 36 haftalık şuan 1 cm açıklık var dedi ama bekliyorum şuan 37 olacaz 2 gün sonra 😊 sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende
eszeyb3 Cnn1314 bende de aşırı tekmeleri var kızımın bildiğin kaburgamı sanki yukarı ittiriyor diğer kızlarımda yaşamadım halbuki 2.kızımda çok hareketli idi
SemaNurSoy97 Cnn1314 yok canım kız bebek ama çok hareketli 16 haftada yavaştan başladı sonra hiç durmadı😊
SemaNurSoy97 eszeyb3 şimdiki bebekler çok hareketli içerde anlayabilmiş değilim arkadşaımın bebeği de öyleydi oda geçen gün doğurdu hiç durmuyor diyo dışarda hareket ediyor en azından 😄benim ağzımdna çıkaxak sanıyorum o ittir neyle kıracak kaburgamı 🥲
Cnn1314 SemaNurSoy97 bende 2.ye hamileyim ilki erkekti hep kaburgalarımın altına vuruyordu bazen kıracak gibi geliyodu buda kız aşağıda kaburgaya hiç vurmuyor hatta ondan sordum