Bykessra Byzz61 İlk şüphelendiğim belirti göğüs hassasiyeti ve sürekli sızı girip çıkıyordu iki göğsümede bi de bişeyler yiyince midem bulanıyordu biraz
sule135 sürekli karnım şişiyordu. su bile içsem karnım iki katına çıkıyor sonra kendi kendine iniyordu sonra tekrar şişiyordu
beautymom İlk gebeliğimde belimin ağrısı ,uyuklama, kahverengi akıntı düşük yapmıştım onda bu hamileliğim de daha test yapmadan mide bulantısı ve koku hassasiyeti yiyeceklerden tiksinme göğüs ağrısı sık idrar oldu
beautymom Haftalar ilerledikçe en canımı sıkan mide bulantısı ve baş ağrısı oldu gerçekten bıktım şuan sadece baş ağrısı oluyır migren de var tetikliyor hergün sıkıldım artık 😢😥
agilkaya Kızlar belirti olarak kasık ağrısı olmak zorunda mı ? Benim kızıma hamileyken yoğun kasık ağrım vardı daha test yapmadan anlamıştım farklı bi ağrı olduğunu. Ama bugün testim silik çıktı tek belirtim normalden erken başlayan göğüs ağrım oldu. Kasıklarımda hiç ağrı yok 2-3 sefer anlık batma oldu geçti hafif.
Miraclem Asiri uyku ihtiyaci ki gunduz hayatta uyuyamam , kabizlik ve gogus agrisi olmustu bende. Bir de kasiklarima ani kisa süreli sanci giriyordu.
demetov Koku hassasiyeti, baş dönmesi, aşırı halsizlik ve saç dökülmesi bunlardan 2 hafta sonra da yani 7 haftalıkken mide bulantısı aşırı şekilde. Uyku hali
eliftuysuz Byzz61 inanılmaz bir uyku hali günün tamamını uyuyabilirdim resmen, diğeri ise adet gecikmem ve aşırı derece de duygu değişimleri yaşamam